Du leser nå KK pluss

Henrik og Gry kunne ikke leve sammen

Men de kunne heller ikke leve fra hverandre. Slik fant de løsningen.

PART TIME LOVERS: Det er ikke hver natt ekteparet Henrik og Gry Sinding deler seng. For å redde forholdet ble de enige om å ha noen uker på og noen uker av. FOTO: Geir Dokken
PART TIME LOVERS: Det er ikke hver natt ekteparet Henrik og Gry Sinding deler seng. For å redde forholdet ble de enige om å ha noen uker på og noen uker av. FOTO: Geir Dokken Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Scene fra et ekteskap: Han kunne si det med blomster. Eller små gjerninger: Hver lørdag og søndag i tjue år, hadde han servert henne te på senga. En dag hadde hun skreket til ham, «Jeg trenger noe mer enn at du henter meg te!» Det var da han sluttet med det.

- Hun tok meg for gitt, og da droppet jeg det.

Henrik Sinding (51) ser på sin kone Gry Sinding (49) og smiler avvæpnede. De har, som andre par, hatt oppturer og nedturer, perioder de har kommunisert dårlig, gått hverandre på nervene, eller kranglet heftig. En gang for en kaktus igjennom rommet og traff Henrik i skrittet. Nå er de her, hjemme hos Henrik i Drøbak, og skrattler av alle episodene, som om disse stormfulle minnene har brakt dem enda tettere sammen. De ser ingen grunn til å pynte på sannheten: Dette er den ærlige historien om den vanskelige kjærligheten, og en ukuelig vilje til å redde den.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

KK Pluss - mer av virkeligheten

Over 50 kvalitetsartikler hver måned. Prisvinnende reportasjer og avsløringer. Premium format og lekker presentasjon

199,-/måned

ABONNER PÅ KK PLUSS NÅ

(Fornyes automatisk til 199,-/måned)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer