Erogene Soner

Her bør du berøre mannen din

Kan ha en positiv effekt på sexlivet deres.

EROGENE SONER: Om du er usikker på hvor partneren din liker å bli tatt på, mener ekspertene det kan være en god ide å prøve deg litt frem.  Foto: jolopes - Fotolia
EROGENE SONER: Om du er usikker på hvor partneren din liker å bli tatt på, mener ekspertene det kan være en god ide å prøve deg litt frem. Foto: jolopes - Fotolia Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Alle snakker om de erogene sonene, men hvor finner vi dem egentlig? Huden vår er et stort sanseorgan, hvor kjærtegn av spesielle områder kan gi seksuell lystfølelse og nytelse.

Du vet helt sikkert hvilke punkter som må berøres for at det skal krible litt ekstra hos deg selv, men vet du hvor de erogene sonene til partneren din ligger?

- I likhet med oss kvinner, har også menn mange erogene soner over hele kroppen. Disse kan være alt fra øreflippene, leppene, brystene, rumpen, innsiden av lårene og tærne, men de aller mest erogene sonene deres er selvfølgelig penis, baller, skrukk og anus, har Katrine Berling, som er sexolog og orgasmeekspert, tidligere uttalt til KK.no.

LES OGSÅ: Derfor sovner han etter sex

Føl deg frem til hans erogene soner

Når vi snakker om erogene soner, er dette punkter på huden som skal vekkes til live. Berling forteller at det ofte ikke hjelper å berøre området i kun to sekunder før du går videre.

- Du må holde hånden i ro og gi området mye oppmerksomhet slik at det får tid til å våkne til live. Det kan for eksempel være en god ide å gi partneren din en erotisk massasje hvor du langsomt beføler hele kroppen hans.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer