Sex i det fri

Her drømmer nordmenn om å ha sex i sommer

Hint: Hengekøyetrenden fortsetter.

FANTASI: Mange nordmenn drømmer om å ha sex ute i det fri i sommer. Det er faktisk en langt vanligere fantasi enn man tror! FOTO: NTB Scanpix
FANTASI: Mange nordmenn drømmer om å ha sex ute i det fri i sommer. Det er faktisk en langt vanligere fantasi enn man tror! FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Visste du at skogen er det stedet nordmenn fantaserer mest om når det kommer til å ha sex i det fri? Etterfulgt av fjellet og stranden som også ligger høyt på lista.

Dette viser en fersk undersøkelse gjennomført av analyseinstituttet YouGov. Resultatet er basert på CAWI-intervjuer av til sammen 1021 personer fra 18 år og oppover.

Det er tydelig at offentlig sex er noe mange går og tenker på, og noe som faktisk også blir gjennomført med jevne mellomrom.

Sexologstudent og markeds- og presseansvarlig i Nytelse.no, Maria Ebbestad, tror årsaken ligger i spenningen rundt det å kunne bli oppdaget.

- Det tenner mange. Når det er sagt tror jeg de færreste faktisk ønsker å bli oppdaget. Det er derfor et par ting man bør tenke på før man hiver seg over hverandre i sommer, sier hun til KK.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer