Sex i det fri

Her drømmer nordmenn om å ha sex i sommer

Hint: Hengekøyetrenden fortsetter.

FANTASI: Mange nordmenn drømmer om å ha sex ute i det fri i sommer. Det er faktisk en langt vanligere fantasi enn man tror! FOTO: NTB Scanpix
FANTASI: Mange nordmenn drømmer om å ha sex ute i det fri i sommer. Det er faktisk en langt vanligere fantasi enn man tror! FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Visste du at skogen er det stedet nordmenn fantaserer mest om når det kommer til å ha sex i det fri? Etterfulgt av fjellet og stranden som også ligger høyt på lista.

Dette viser en fersk undersøkelse gjennomført av analyseinstituttet YouGov. Resultatet er basert på CAWI-intervjuer av til sammen 1021 personer fra 18 år og oppover.

Det er tydelig at offentlig sex er noe mange går og tenker på, og noe som faktisk også blir gjennomført med jevne mellomrom.

Sexologstudent og markeds- og presseansvarlig i Nytelse.no, Maria Ebbestad, tror årsaken ligger i spenningen rundt det å kunne bli oppdaget.

- Det tenner mange. Når det er sagt tror jeg de færreste faktisk ønsker å bli oppdaget. Det er derfor et par ting man bør tenke på før man hiver seg over hverandre i sommer, sier hun til KK.

Ikke overraskende

Ebbestad har nemlig laget en aldri så liten smørbrødliste med ting det kan være nyttig å merke seg før man kaster seg ut i sommerens seksuelle krumspring.

Hun sier selv at dette med offentlig sex er et stort tema om dagen, så det er tydelig at dette er noe folk oppriktig interesserer seg for og er nysgjerrig på.

- I år kommer de fleste til å tilbringe sommeren i Norge - både i naturen, fjellet og på stranda. Dette er også de stedene flest drømmer om å ha sex, så at man lar seg rive med er nok ikke så overraskende.

Hun fortsetter:

- Det er likevel viktig å huske på at sex på offentlig sted ikke er lov, men så lenge man ikke sjenerer noen å holder seg godt unna stien og folk så er det bare å nyte hverandre.

HENGEKØYESTILLINGER: Maria har mange gode tips til stillinger man kan utføre i hengekøyen. FOTO: Illustrasjonsbilde
HENGEKØYESTILLINGER: Maria har mange gode tips til stillinger man kan utføre i hengekøyen. FOTO: Illustrasjonsbilde Vis mer
HENGEKØYESTILLINGER: Maria har mange gode tips til stillinger man kan utføre i hengekøyen. FOTO: Illustrasjonsbilde
HENGEKØYESTILLINGER: Maria har mange gode tips til stillinger man kan utføre i hengekøyen. FOTO: Illustrasjonsbilde Vis mer

LES OGSÅ: Sex ute i det fri - hvor og når er det fritt fram?

Sex i det fri - smørbrødliste:

1. Først og fremst bør man tenke på hva man har på seg. Det kan være lurt å ha på seg noe som går raskt av og eventuelt på igjen om det skulle oppstå «komplikasjoner». Sommerkjole eller skjørt kan være et godt alternativ.

2. Unngå parkeringshus, offentlige bygninger, havner og offentlige steder med videoovervåking.

3. Om du er i skogen: Finn et rolig sted et godt stykke fra stien, en liten strand, på hengekøyetur, et jorde med høyt siv, i bilen, i vannet eller snik dere unna sommerfesten for en kjapp en i hagen.

4. Om dere syns det er litt skummelt å ha sex offentlig kan et fjernstyrt leketøy være spennende nok i starten. Prøv en vibrerende truse, trådløs prostatavibrator eller et vibrerende egg. La partneren ha kontrollen - så er leken i gang!

5. Husk at offentlig sex i utgangspunktet er ulovlig - ikke sjener noen og vit at spenningen med å kunne bli oppdaget er mye bedre enn det å faktisk bli tatt på fersken.

6. Ta gjerne med noe å ligge eller sitte på slik at en ikke får rumpa full av kvist, maur og blader.

7. Man kan bli litt stresset av spenningen det innebærer å ha sex i det fri, så litt glidemiddel kan være lurt å ha med i lommen for å gjøre opplevelsen enda bedre.

8. Nyt og husk at så lenge dere ikke sjenerer andre er det bare å slå seg løs!

OM DU ER I SKOGEN: Finn et rolig sted et godt stykke fra stien, en liten strand, på hengekøyetur eller et jorde med høyt siv, foreslår eksperten. FOTO: NTB Scanpix
OM DU ER I SKOGEN: Finn et rolig sted et godt stykke fra stien, en liten strand, på hengekøyetur eller et jorde med høyt siv, foreslår eksperten. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

Mulighetene er mange

Hengekøyeturer har blitt en stor trend i løpet av de siste par årene. Folk kjøper hengekøyer og søker skogen for både lengre og kortere turer. Denne trenden gjelder også i den seksuelle verden, skal vi tro Ebbestad.

- Det er jo helt fantastisk at såpass mange har gått til innkjøp av hengekøye i år. Det er jo en slags alternativ sexhuske som gir en rekke muligheter når det kommer til stillinger. Hengekøyen gjør deg vektløs, samtidig som man unngår granbar og maur i rompa!

Om man derimot ikke har gått til innkjøp av hengekøye, anbefaler Ebbestad følgende:

- Man kan bli tatt bakfra over en stor sten eller holde seg fast i en tre. Ligge i blåbærlyngen i misjonær eller få oralsex. Presses mot en fjellvegg mens ett ben løftes opp. Ri i lyngen eller bade sammen i et stille tjern. Mulighetene er mange, så la fantasien og lysten ta deg på nye eventyr i det fri i sommer.

LES OGSÅ: Mange lever ut drømmen om å ha sex på arbeidsplassen

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer