Orgasme

Heteroseksuelle kvinner har færrest orgasmer….av alle

- Ikke ligg der og føl deg som en tømmestasjon, det dreper bare lysten, sier sexinspirator.

ORGASME: Sorry, men er du en heterofil kvinne får dessverre alle andre flere orgasmer enn deg.  Foto: Shutterstock / Andrey_Popov
ORGASME: Sorry, men er du en heterofil kvinne får dessverre alle andre flere orgasmer enn deg. Foto: Shutterstock / Andrey_Popov Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke uten grunn at vi sluker alle tips som handler om hvordan man kan få en orgasme. For oss kvinner er det tross alt ikke en selvfølge at vi når klimaks under sex, og jakten på tilfredsstillelse kan noen ganger bare bli et evig mas. 

For menn ser det hele ut til å være langt enklere, noe som bekreftes av en fersk amerikansk studie. Så mange som 52 588 personer i alderen 18-65 år deltok i studien, og måtte svare for hvor ofte de opplever orgasme ved samleie med deres partner. 

LES OGSÅ: Bokaktuelle Cecilie Kjensli deler sine 5 beste orgasmetips

Ikke overraskende, viste resultatene at så mye som 95 prosent av alle menn får en orgasme ved samleie, og 89 prosent av alle homofile menn. (Ja, vi skjønner, det er digg å være mann). Mens bare stakkarslige 65 prosent av heterofile kvinner kommer i mål.

En kan jo si at det kvinnelige kjønnsorgan kanskje er litt mer komplisert, og krever litt mer innsats før den utdeler sin belønning. Likevel viste studien at hele 86 prosent av alle lesbiske kvinner faktisk får orgasme når de har sex.

Det kan jo da være naturlig å spørre seg om det egentlig er instrumentet det er noe galt med, eller om det kanskje er musikeren som har skylda?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer