Sextrender 2016

Hot hot hot: Disse sextrendene vil vi se mer av i 2016

Det er spesielt én ting vi nordmenn ikke får nok av.

SEXTRENDER I 2016: I denne saken har sexekspertene gitt oss svaret på hva som vil være hot på sexfronten i 2016.  Foto: Shutterstock / bikeriderlondon
SEXTRENDER I 2016: I denne saken har sexekspertene gitt oss svaret på hva som vil være hot på sexfronten i 2016. Foto: Shutterstock / bikeriderlondon Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nytt år nye muligheter – også på soverommet! 

I fjor skrev vi om hvordan det å prøve ut rollespille og dominans i ekte «Fifty Shades of Grey»-stil ville bli en av de hotteste trendene for 2015. Men hvilke sextrender vil egentlig skyte fart i 2016? 

LES OGSÅ: Her er den «vanligste» fetisjen

Høyteknologiske leketøy 

Maria K. Ebbestad, som er nettredaktør og presseansvarlig i Kondomeriet, forteller at en av trendene som kommer, er høyteknologisk leketøy som har flere praktiske funksjoner. 

- Nordmenn fortsetter å være lekne og elsker å handle leketøy. Det resulterer i et enda større utvalg, samt flere og bedre varianter for alle - enten du er singel, i et forhold, mann eller kvinne. 

- Utviklingen skjer raskt og vi elsker høyteknologiske leketøy, gjerne de som kan styres med en app, har tastelås så de ikke slår seg på når du er på reisefot og minne så de husker hvilke programmer du liker best, sier hun.  

Cecilie Kjensli, som er Sexinspirator og innehaver av den erotiske nettbutikken Cpunktet.no og sex -og samlivsmagasinet CecilieKjensli.no, mener også at vi vil se flere høyteknologiske leketøy. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer