Flørting

- Hvis du er usikker på om du har vært utro, har du sannsynligvis vært det

Vi har snakket med fire menn om hvor grensen for flørting og utroskap går og om flørting er greit selv om man har partner. Se hva de mener om temaene øverst i saken!

I kjølvannet av de brennheite diskusjonene som de siste månedene har handlet om blant annet intimkirurgipynting på utseendet og skjønnhetsidealer har vi i KK.no kommet frem til at vi savner å høre hva gutta og mennene der ute tenker om de ulike temaene.

Vi kvinner er jo veldig flinke til å backe hverandre, og å si hva vi mener høyt med tanke på nettopp disse temaene, men noen ganger hadde det vært interessant å få høre hva det motsatte kjønn tenker om temaene som opptar oss, og som vi - enten vi liker det eller ei - bruker mye tid, krefter og ressurser på. 

Hva tenker menn om sminkebruk? Foretrekker de virkelig kvinner med langt hår fremfor kort hår, slik mange av oss tenker? Har det egentlig noe å si om en kvinne er glattbarbert eller ei? Er flørting greit selv om man har partner - hvor går i så fall grensen?

Vi samlet derfor fire ordinære – men allikevel unike – menn for å høre deres meninger om alt fra intimkirurgi og sminke, til motetrender og hvor grensen går for flørting og utroskap.

LES OGSÅ: Slik beskytter du barna mot kroppspresset

Mennene vi har snakket med jobber alle i Aller Media, men i ulike avdelinger. Amund (42) er gift og far til fire, Even (45) er skilt og far til to, Steinar (27) er singel og Ole Petter (33) har samboer. En fin gjeng som alle har forskjellige erfaringer og utgangspunkt.

I videoen øverst i saken spør vi om om det er ok om damer på 40+ åpenlyst legger sin elsk på 20 år gamle Thomas Hayes (aka «Skam»-William), om flørting er greit selv om man har partner, hvor grensen eventuelt går både for flørting og utroskap og hva de tenker om kvinner som tar initiativ og kvinner som frir. Se resultatet i videoen øverst i saken!

NB! Vi gjør oppmerksom på at de fire mennene som er intervjuet i saken er ansatt i Aller Media, som eier KK.no, men at de uttaler seg på fritt og uavhengig grunnlag.

MENN OM: I del tre av «Hva gutta synes om»-panelet har vi snakket med Amund, Even, Steinar og Ole Petter om flørting, utroskap og hva de tenker om damer som tar initiativ. Foto: Per Ervland (VIDEO)
MENN OM: I del tre av «Hva gutta synes om»-panelet har vi snakket med Amund, Even, Steinar og Ole Petter om flørting, utroskap og hva de tenker om damer som tar initiativ. Foto: Per Ervland (VIDEO) Vis mer

- Er det ok at kvinner 40+ legger sin elsk på en 20-åring?

I del én, som du kan se her, tar vi for oss intimkirurgiskjønnhetsoperasjoner og intimfrisering

I del to, som du kan se her, spør vi dem om deres preferanser hva gjelder sminke og hår, når en kvinne er på sitt aller vakreste og hva vi kan lære døtrene våre med tanke på kroppspress og skjønnhetstyranni som de blir utsatt for allerede i ung alder.

I del fire har vi vist de fire mennene bilder av ulike motetrender som mange av oss sverger til. Hva synes de egentlig om slengbukser, bestefar-briller og den typiske hårtoppen vi ofte ser på kvinner? Stay tuned for video!

Se videoen hvor gutta snakker om intimkirurgi under:

Se videoen hvor gutta snakker om sminke, hår og skjønnhetspress under:

VIDEO: Per Ervland

LES OGSÅ: Norske studenter om kroppspress: - Merker at det har økt blant guttene

Sjekk KKs kjærlighetshoroskop

Saker spesielt utvalgt for deg: