Parforhold

Hvor langt skal vi egentlig strekke oss for hverandre? - Viktig at begge å få plass til de tingene vi brenner for

En forfatterdrøm eller en konkurranse vi bare må delta i. Hvor mye støtte kan vi forvente av partneren for å realisere den store lidenskapen?

NÅR LIDENSKAPEN TAR MYE TID: Bakeentusiast Pernille medgir at hennes lidenskap til tider har gått ut over musikermannen Anders, som holdt fortet hjemme mens hun var 200 prosent opptatt av en konkurranse. Foto: Claus Boesen
NÅR LIDENSKAPEN TAR MYE TID: Bakeentusiast Pernille medgir at hennes lidenskap til tider har gått ut over musikermannen Anders, som holdt fortet hjemme mens hun var 200 prosent opptatt av en konkurranse. Foto: Claus Boesen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I en sky av mel levde Pernille ut sin kreative side under fjorårets sesong av den danske versjonen av «Hele Norge baker». Men Pernille og mannen Anders fikk også oppleve baksiden av medaljen da parforholdet knaket i sammenføyningene underveis.

En herlig duft av hjemmebakst treffer nese­borene så snart vi kommer inn i huset der Pernille og Anders bor. ­Pernilles personlighet gir seg også utslag i et viltert hår, fargerike klær og en smittende latter. Selv om det bare er en time til hun skal møte på skolen der hun jobber som lærer, har hun likevel hatt overskudd til å slenge sammen noen scones. Pernille stortrives hvis man gir henne en kjevle og et forkle.

– Jeg meldte meg på bakeprogrammet fordi jeg elsker å uttrykke meg kreativt. Jeg har alltid hatt en stor lidenskap for mat og baking, akkurat som alle andre kreative ting, som søm, keramikk og strikking, forteller Pernille.

– Hei, jeg er hjemme!

Pernilles mann Anders har akkurat levert de to barna i barnehage og skole, og kommer inn og setter seg sammen med oss. Han spiller trombone og jobber frilans for ulike symfoniorkestre. Med to kreative sjeler under samme tak kan hverdagen bli litt av en balansegang for Anders og Pernille.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer