Utroskap

- Hvorfor var du utro mot meg?

Slik gikk det da Kourtney konfronterer den utro ekskjæresten sin.

Publisert
Sist oppdatert

Å oppleve at den du har stolt på og levd sammen med over lengre tid har vært utro, er svært vondt og kan for mange være ødeleggende i lang tid fremover.

Du sitter igjen med hundre ubesvarte spørsmål - hvorfor var han utro, hvem var han utro med, hvor mange var han utro med og hvordan kunne han gjøre noe sånt mot deg? 

LES OGSÅ: - Det er liksom «naturlig» at en mann er utro

I en emosjonell video produsert av «The Scene» setter Kourtney seg ned ansikt til ansikt med ekskjæresten Leonard og spør han rett ut om hvorfor han var utro mot henne flere ganger. 

Kourtney er tydelig berørt av situasjonen fra starten av og må på et tidspunkt forlate rommet i tårer. Leonard holder seg derimot iskald gjennom hele samtalen. 

De starter med å mimre tilbake til hvordan de møttes og hvor fint de hadde det, før de beveger seg inn i den mørkere tiden da forholdet nærmet seg slutten. Kourtney forteller blant annet om en gang hun fersket Leonard med en annen jente på soverommet. «Du ba meg dra hjem igjen. Jeg gråt hele den natten». 

Videoen har ifølge ELLE UK tatt helt av på nett, og flere har vist medfølelse på Twitter. Og det er helt tydelig at Internett har fått seg en ny erkefiende. (Du kan se den tårevåte videoen øverst i saken). 

LES OGSÅ: Dette bør du vite om utroskap

Det er mulig å komme over utroskap 

Det er grusomt vondt å bli bedratt av den personen du elsker mest i hele verden, og dermed lurer mange på om det i det hele tatt er mulig å komme over et slikt svik?

Ja, det er det sier Annika Richardsen, som er coach, kommunikasjonsrådgiver og foredragsholder innen selvutvikling, samt blogger på annikarichardsen.com.

Hun har har tidligere fortalt at det er veldig viktig å ta seg tid til å bearbeide følelsene som har dukket opp i forbindelse med utroskapen.

- Det skjer en kjedereaksjon, der du må jobbe deg gjennom de ulike stadiene av sorgen. Hvis du prøver å undertrykke eller latterliggjøre følelsene dine fremfor å kjenne på dem, vil de komme tilbake på et annet tidspunkt.

- Hvordan kan man bearbeide følelsene sine?

- Det er helt individuelt, i tillegg kommer det veldig an på situasjonen og omstendighetene. Når det er sagt, tror jeg det for de aller fleste vil hjelpe å få støtte fra menneskene rundt dem.

- Man skal gjennom så mye at man trenger noen som har et mer objektivt syn på situasjonen og kan si de riktige tingene. Dette vil hjelpe deg å få orden på tankene dine.

LES OGSÅ: Mistenker du at han er utro?

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer