Forhold

- Hyppige partnerbytter kan være et tegn på at du er usikker på deg selv

Ifølge parterapeut og sexolog er det flere årsaker til at enkelte ikke klarer å være singel.

HOPPE FRA FORHOLD TIL FORHOLD: Ekspertene mener det er flere grunner til at enkelte ikke klarer å være singel, og hopper derfor fra kjæreste til kjæreste. Usikkerhet kan være én av grunnene.  Foto: Shutterstock / Mikhail_Kayl
HOPPE FRA FORHOLD TIL FORHOLD: Ekspertene mener det er flere grunner til at enkelte ikke klarer å være singel, og hopper derfor fra kjæreste til kjæreste. Usikkerhet kan være én av grunnene. Foto: Shutterstock / Mikhail_Kayl Vis mer
Publisert

Har du noen gang opplevd at en kompis eller venninne har fått seg en ny flamme rett etter et brudd? For det er nemlig sånn at enkelte kvinner og menn ikke er like «flinke» til å være singel.

Du har kanskje også kjent på følelsen at du er litt misunnelig for at noen har så lett for å finne seg en partner? Samtidig bør man huske på at å gå fra kjæreste til kjæreste også kan tyde på at man aldri ser ut til å finne den rette.

Men hvorfor er det slik at enkelte hopper ofte fra forhold til forhold? Ifølge Siril Jensen, som er sexolog, kan det ofte være tilfeldigheter som gjør at man hopper fra forhold til forhold.

- Enkelte møter en ny person de kjapt ønsker å innlede et forhold til. Noen er også stadig på søken, mens andre forsøker å holde seg unna. Så har man dem som sier at de trives best i et forhold og at de ikke ønsker å være single. Det kan være mange årsaker til dette, for eksempel ensomhet eller at de må føle at de blir elsket på et vis, sier hun til KK.no og legger til:

- Av og til kan det være litt uheldig fordi man kan komme ut for en dårlig partner fordi man hadde det litt for travelt med å finne en ny, og tok «det første og beste».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer