IKEA: Komikeren Jeff Wysaski har satt opp en «Relationship Saving Station» på en Ikea i California.  Foto: Jeff Wysaski
IKEA: Komikeren Jeff Wysaski har satt opp en «Relationship Saving Station» på en Ikea i California. Foto: Jeff Wysaski Vis mer

Ikea

Jeff Wysaskis «Relationship Saving Station» er et must på Ikea

Men vil den komme til Norge?

Publisert

Jeg aner ikke hvor mange ganger jeg og kjæresten min har reist hjem fra Ikea som uvenner: «Nei, jeg vil ikke ha et spisebord i furu!», «Den brune reolen matcher ikke resten av innredningen vår», «Det speilet blir altfor stort for gangen», «Vil du virkelig ha kongeblå sofaputer!?», «Det bildet er det styggeste jeg har sett!». Vi er rett og slett litt som det gamle ekteparet i snutten nedenfor: 

En som har fått med seg hvor utfordrende det kan være for par å handle på Ikea er komikeren Jeff Wysask. Han er kjent for å sette opp falske skilt i butikker, og Ikea er intet unntak.

IKEA: Komikeren vil hjelpe par å unngå krangling under handleturen.  Foto: Skjermdump Twitter
IKEA: Komikeren vil hjelpe par å unngå krangling under handleturen. Foto: Skjermdump Twitter Vis mer

Denne måneden satt han opp en falsk «Relationship Saving Station» på en Ikea i California. Standen, eller stasjonen, beskrives som følger: «Shopping kan være stressende. Her er fem raske måter å lette på spenningen mellom deg og din kjære». (Pssst, har du fått med deg hypen rundt Balenciagas kopi av Ikea-posen? Du kan lese mer om dette her!) 

Dersom du og kjæresten din tar turen innom stasjonen kan dere blant annet se på et bilde av en søt valp i en rød kopp, skrive på en lapp hvorfor dere er sinte på hverandre og legge dem i et glass med bilde av Elsa fra «Frozen» på, eller ta på dere hver sin melkekartong-hatt, som garantert vil få dere til å le! Se resten av aktivitetene i bildekarusellen nedenfor: 

LES OGSÅ: Kanye West: - Jeg vil lage møbler for Ikea

Kommer ikke til å innføres i Norge 

Spør du meg er Jeff Wysaskis «Relationship Saving Station» et must på Ikea! Derfor har vi spurt Gudrun Kathle Lægreid, som er senior kommunikasjonsrådgiver hos Ikea Norge, om de har planer om å innføre en «Relationship Saving Station» i Norge.

- Når man er sulten og sliten samtidig som viktige avgjørelser skal tas, kan de beste av oss begynne å krangle. En «Relationship Saving Station» kan kanskje fungere for noen, men vi anbefaler heller å gjøre god research i forkant av handleturen. Forventningsavklaring er viktig, vi tilbyr derfor blant annet tekniske verktøy der du kan sjekke om møbelet du har tenkt å kjøpe passer hjemme hos deg, sier hun til KK.no. 

LES OGSÅ: Produktene som er blitt laget etter Balenciagas Ikea-kopiering

Videre forteller hun at dere kan unngå unødvendig krangling ved å møte opp på Ikea gode og mette. 

Å handle på tom mage kan fort føre til småkrangling. I tillegg kan det være en god idé å plassere ungene i Småland. Da ligger alt til rette for en behagelig handletur. Skulle dere likevel begynne å krangle, anbefaler vi at dere setter dere ned i nærmeste sofa, holder rundt hverandre og sier høyt «jeg er glad i deg, dette skal går bra»

- Så dere har ingen planer om å innføre en «Relationship Saving Station» i deres varehus? 

- Nei, det har vi ingen planer om per dags dato, sier Kathle Lægreid. 

LES OGSÅ: IKEA lanserer samarbeid med interiørgigantene Hay og Tom Dixon!

Til info: Jeff Wysaski har gitt KK.no tillatelse til å bruke bildene. 

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer