Friendzone:

- Jeg datet, men ble alltid «en av gutta»

Sexolog Kjersti Antonsen og journalist Mina Knudsen tar opp det klassiske problemet «friendzone».

EN AV GUTTA: Journalist Mina Knudsen forteller om hvordan hun «alltid» havnet i vennefella da hun datet tidligere - og hva hun gjorde for å komme ut av det. FOTO: Privat
EN AV GUTTA: Journalist Mina Knudsen forteller om hvordan hun «alltid» havnet i vennefella da hun datet tidligere - og hva hun gjorde for å komme ut av det. FOTO: Privat Vis mer
Publisert

I KKs podkast «Jenter som kommer» tar journalist, Mina Knudsen, og sexolog Kjersti Antonsen for seg ulike tema innen sex, samliv og dating.

Et tema som mange kan kjenne seg igjen i er friendzone - eller venneklemma. Du har kanskje vært gjennom det flere ganger. Du er utadvendt, blid og en likanes dame. Egentlig har du ingen grunn til å streve så hardt på datingfronten overhodet.

Likevel er det et problem som stadig gjentar seg: Der hvor venninner flørter, sjarmerer og blir sjekket opp av menn, blir du stående igjen som bare «en venninne». Og i verste fall bare som «en av gutta». Les hele saken her:

- Denne beskrivelsen er meg i 20-årene, sier Mina Knudsen og fortsetter:

- Jeg prøve å date, men jeg kom meg aldri noe vei. Jeg ble alltid «en av gutta», en de ville drikke øl og henge med, men ikke noe mer. Det er vanskelig.

Kjenner du deg igjen? Hør hele episoden «Er du i venneklemma» her - og få tips til å unngå den klassiske vennefella:

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer