Linni Meister

- Jeg elsker ham

Da hun ble sammen med bestevennen skjedde det noe uvant.

LINNI FANT PRINSEN: Det er nå to år siden Linni Meister ble sammen med Morten Rognstad. Foto: Dagbladet
LINNI FANT PRINSEN: Det er nå to år siden Linni Meister ble sammen med Morten Rognstad. Foto: Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Da Linni Meister ble sammen med sin aller nærmeste venn, opplevde hun en helt ny type romantikk.

- Jeg elsker ham virkelig, men det var litt forvirrende i starten! Jeg er så vant til at man har sommerfugler, men det har jeg ikke nå, ler hun hjertelig.

Sommerfuglene var i dette tilfellet erstattet av en overveldende trygghet som kun oppstår mellom to som kjenner hverandre godt. Det var likevel en omstilling for TV-personligheten.

- Forholdet vårt er veldig sunt, og jeg får henge med bestevennen min døgnet rundt! Det beste er at ingen ting er flaut mellom oss, forteller Linni.

Da Linni Meister (38) ankom premierefesten til «Else!» på fredag avslørte hun til Dagbladet at hun og kjæresten har hatt en pause i forholdet.

- Vi har hatt en pause en stund og jobbet skikkelig med forholdet. Vi gir oss ikke, sa Meister.

- Livredd

Da hun og prosjektleder Morten Rognstad først fant hverandre som kjærester, fryktet Linni at det nære vennskapet skulle ta slutt.

- Jeg var livredd for at han skulle bli en eks, man vet jo alt om det! Tenk om det skulle bli slutt, og så mistet jeg bestevennen min i tillegg, deler hun åpenhjertig.

Det er nå tre år siden TV-personligheten dro på innspilling for å finne drømmeprinsen. Med tiden oppstod det i stedet søt musikk mellom henne og Morten Rognstad.

HELT NYTT: Linni opplever kjærligheten mellom henne og Morten som langt mer moden enn den hun har erfart tidligere. Her fra NRJ Music Awards. Foto: Maria Moen Nordli
HELT NYTT: Linni opplever kjærligheten mellom henne og Morten som langt mer moden enn den hun har erfart tidligere. Her fra NRJ Music Awards. Foto: Maria Moen Nordli Vis mer

Trygghet

Artisten deler at hun i tidligere forhold hele tiden var opptatt av å prestere og vise den beste siden av seg selv til enhver tid - nesten i den grad at man må stå opp og sminke seg før partneren våkner. Sånn er det ikke nå.

- Det er utrolig deilig! Vi har våre krangler også, men jeg tror det er viktig i et forhold. Man blir tross alt ikke ordentlig kjent med hverandre før man har kranglet, forklarer Linni.

Hun smiler, men stemmen og budskapet bærer preg av erfaring og alvor. Linni er opptatt av å vokse sammen, noe man gjør ved å ta de vanskelige samtalene - om det så skulle oppstå uenigheter.

- Det er viktig å fortelle hverandre hva man trenger i et forhold, og å være god til å reparere. Det er vi, ler hun.

SUNT FORHOLD: Her er kjæresteparet avbildet på den røde løperen under Wallmans Gallapremière i fjor. Foto: TORE SKAAR / Dagbladet
SUNT FORHOLD: Her er kjæresteparet avbildet på den røde løperen under Wallmans Gallapremière i fjor. Foto: TORE SKAAR / Dagbladet Vis mer

Det er ikke alltid lett å vite hva den andre forventer, uansett hvor godt man kjenner hverandre fra før, forklarer hun. Til tross for å ha kjent Morten i mange år, understreker Linni at de ikke har kjent hverandre lenge i en romantisk setting.

- Jeg trenger mye komplimenter. Det er så typisk at menn tror at vi damer ikke trenger å høre at vi er pene eller ser bra ut, men jeg trenger å høre det. Sånt er lett å glemme og må snakkes om, forklarer Linni videre.

- Ikke glem å date

Tv-personligheten forteller åpent at hun og kjæresten nylig har støtt på noen utfordringer i forholdet.

- Det har vært litt tøft en periode nå, men vi jobber for kjærligheten. Man må teste litt hva som fungerer, og være gode på å dyrke forholdet, fortsetter hun.

Hun påpeker at det er helt naturlig at ikke alt er en en dans på roser til enhver tid. Det er viktig for henne å sette av tid til hverandre, selv om man er kjærester og bor sammen.

- Man må ikke glemme å date hverandre! Gi komplimenter og planlegg dates. Vi er veldig flinke til det heldigvis, smiler Linni.

PREVENSJONSMYTER: Gynekolog Siri Kløkstad fra «Sex og Samfunn» svarer. Video: Nora Bakketun Vis mer

Innsats = sexy

På spørsmål om hva hun tenker om valentinsdagen som nærmer seg, er hun klinkende klar:

- På Valentine's skal menn ordne for damene, konstaterer hun med et bredt smil.

Innsats noe av det mest sexy som finnes ifølge Linni. Hun mener Valentines hverken trenger å være stort eller overdådig, så lenge man legger omtanke i det.

- Misforstå meg rett, jeg forventer ikke så mye altså, men jeg forventer at han leverer! Det trenger ikke å være så stort, men INNSATSEN teller, fortsetter hun strengt, men med glimt i øyet.

Hun mener på ingen måte at menn hele tiden skal gjøre alt i for damene, men påpeker at Valentine's tross alt er damenes dag. Med et bredt smil legger hun til at hun er svært opptatt av gjensidighet:

- Han ordner noe på valentinsdagen, så kan jeg levere på «guttas valentines», blunker hun.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet