Cecilie Kjensli

- Jeg har et uanstrengt forhold til kropp og sex!

KK.nos nye spaltist Cecilie Kjensli gikk fra sosiologi-studier på Blindern, og endte opp som sexinspirator og Norges første og eneste «riksonanist».

SEXINSPIRATOR: Cecilie Kjensli er sexinspirator og fast spaltist på KK.no. Foto: Caroline Roka
SEXINSPIRATOR: Cecilie Kjensli er sexinspirator og fast spaltist på KK.no. Foto: Caroline Roka Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Dildodronning!?!» Jeg var helt på gråten. «Man kan vel ikke kalle folk for det? Stakkars mamma. Hun kommer ikke til å kunne gå i butikken den neste uka».

Det er 15 år siden den noe spesielle ordkombinasjonen lyste mot meg på forsiden av KK.

Jeg hadde fått meg ny jobb, og sto fram i media som landets første og eneste «dildotester» og «riksonanist». «Riksonanist» slang jeg ut selv i et intervju med Dagbladet, og i dét jeg sa det, skjønte jeg at det ville komme på trykk. Sannsynligvis som tittel. Men man må jo stå for det man sier, og er «du med på leken får du tåle steken». Den som fikk det største sjokket var nok ikke mamma, men faktisk meg.

Det var vel ikke akkurat dildodronning mamma så for seg at jeg skulle bli da jeg var liten. Da danset jeg ballett og var med på forestillinger i operaen. Jeg spilte piano, sang i kor, og gjorde henne passe stolt av karakterkortet. Etter hvert havnet jeg på Blindern, studerte sosiologi og antropologi, men jeg sleit med å fullføre masteren. Fagene var interessante nok, men det var bare å innse at jeg ikke var noen akademiker.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer