Parforhold:

«Jeg har mistet følelsene, er det mulig å få dem tilbake?»

11 vanlige spørsmål samlivsterapeutene får fra par.

MISTET FØLELSENE: Er det normalt å miste følelsene for kjæresten sin? Og kan de komme tilbake? Samlivsekspertene svarer på spørsmål de ofte får i terapirommet. FOTO: NTB
MISTET FØLELSENE: Er det normalt å miste følelsene for kjæresten sin? Og kan de komme tilbake? Samlivsekspertene svarer på spørsmål de ofte får i terapirommet. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Parforhold er hard jobb - det bekrefter samlivsekspertene stadig vekk i KKs sex- og samlivssaker.

Likevel er det ikke så uvanlig at par kjenner litt på følelsen av å ha mislykkes når de velger å oppsøke parterapi. Og kanskje sitter de med spørsmål de synes det er vanskelig å stille.

Men samlivsterapeutene har hørt det meste. Vi har tatt kontakt med to erfarne eksperter, og spurt dem: Hva er de vanligste spørsmålene du får fra par - og er det noen spørsmål par synes det er spesielt vanskelig å stille?

Aller først hører vi med samlivsterapeut Trine Huseby, som driver fagbloggen trinehuseby.no med teknikker og inspirasjon for par. Hun lister opp følgende spørsmål, og hva hun pleier å svare:

1.« Jeg har mistet følelsene, er det mulig å få dem tilbake?»

Hvis du noen gang har kjent på dette, vit at du ikke er alene. Dette er et av de vanligste spørsmålene Huseby får.

Husebys svar:

– Det kan være mulig. Men det er ingen garanti. Noen vet innerst inne at det ikke vil gå. Andre har et oppriktig ønske, men vet ikke hvordan. Det som kan være til hjelp, er å innse at jo mer man leter, jo vanskeligere kan det være.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer