Kvinner

- Jeg kan få meldinger hvor folk skriver ting som «Jeg tenner på å tisse i bleie»

Fem kvinner deler sine opplevelser rundt de ikke alltid like hyggelige henvendelsene de får i sosiale sammenhenger, kommentarfelt og på privaten.

UANSTENDIGE MELDINGER: Ikke overraskende kanskje, kan flere kvinner med sex som fagområde oppleve å få ufine meldinger, tilbud og forslag på meldinger.  Foto: Shutterstock / senai aksoy
UANSTENDIGE MELDINGER: Ikke overraskende kanskje, kan flere kvinner med sex som fagområde oppleve å få ufine meldinger, tilbud og forslag på meldinger. Foto: Shutterstock / senai aksoy Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Sex er et tema som opptar og engasjererer de fleste av oss. Mange kvinner har en eller annen gang opplevd å bli seksuelt trakassert uten å ha oppfordret til det. For eksempel oppgir 13 prosent av kvinner mellom 16 og 24 år å oppleve uønsket oppmerksomhet på arbeidsplassen, ifølge tall fra SSB. Men hva når man har sex som fagfelt? 

Vi i KK.no-redaksjonen har lenge lurt på hva kvinnene som jobber med sex på profesjonelt nivå får av mindre hyggelige kommentarer og henvendelser. Derfor har vi snakket med fem forskjellige kvinner om hva slags erfaringer de sitter på. 

LES OGSÅ: - Hei ukjente mann. Nei, jeg vil ikke ligge med deg 

Bianca Schmidt, sexolog og gestaltterapeut

- Jeg tror det er forskjellig i hvor stor grad man stikker ut foten. En praktiserende terapeut som er synlig og aktiv med kompetansen sin i media og sosiale medier, tror jeg vil oppleve sexhets på nett, sier Bianca Schmidt. 

Hun forteller at det er større aktivitet i ettertid når hun har vært på TV enn når hun uttaler seg i artikler.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer