Odd Magnus Williamson

- Jeg tenkte at jeg ikke evner å elske

Gang på gang skjedde det samme når Odd Magnus Williamson (43) var i faste forhold.

ODD MAGNUS WILLIAMSON: Åpner opp om hvordan kona Tinashe bygget opp selvbildet hans. Foto: Terje Pedersen / NTB
ODD MAGNUS WILLIAMSON: Åpner opp om hvordan kona Tinashe bygget opp selvbildet hans. Foto: Terje Pedersen / NTB Vis mer
Publisert

I podkasten «Skyld og skam», med Abid og Nadia, snakker skuespiller og komiker Odd Magnus Williamson (43) om følelseslivet sitt – og hva som gjorde at han fikk selvbildet på plass. Han forteller at han ikke var god på relasjoner – før han møtte kona, Tinashe Williamson.

- Jeg klarte ikke kjærlighetsrelasjoner. Jeg kunne bli forelsket, og det varte i kanskje halvannet år, men når forelskelsen gikk over, hadde jeg ikke dannet noen sjelelig «connection» til det mennesket - som jo må til når forelskelsen går over. Jeg prøvde gang på gang, men følte at jeg ikke fikk til forhold. Jeg tenkte at jeg ikke evner å elske, og at jeg ikke kan bli elsket, sier han i podkasten.

Odd Magnus ga opp kjærligheten, og besluttet at han aldri skulle være sammen med noen igjen. Og da han hadde bestemt seg for det, møtte han Tinashe.

Først og fremst ble Odd Magnus og Tinashe venner. I et tidligere intervju med KK har Tinashe sagt at de møttes en kveld da Odd Magnus prøvde å redde henne fra en «veldig full mann». Etter det, var de bestevenner i åtte måneder, før det utviklet seg til noe mer.

- Sykt hardt og direkte

Odd Magnus forteller i podkasten at de to hadde en del konflikter, både som venner og kjærester – mye fordi Tinashe er en veldig direkte person. Hun så rett gjennom Odd Magnus’ forsvarsmekanismer, forklarer han i podkasten. Blant annet mente hun at han var falsk, fordi han var så innmari hyggelig mot folk, for så å baksnakke dem.

- Det er sykt hardt og direkte. Men så skjønte jeg etter hvert at det er en overlevelsesmekanisme jeg har brukt for å passe inn og bli likt. Da jeg sluttet med en del sånne ting, kom min integritet ordentlig frem.

STJERNEMØTE: Når to verdener kolliderer, så smeller det. Slik gikk det da Kim Kardashian møtte Norges Erling Braut Haaland. Video: NTB, GQ Sports, Ørjan Ryland / Dagbladet Vis mer

Odd Magnus forteller videre at Tinashe lærte han å elske. Han innså at han er god nok akkurat som han er, og at han ikke trenger å «please» andre for å bli likt.

- Kan ikke leve uten hverandre

Paret giftet seg i 2015, og har ett barn sammen. Tinashe har en datter fra et tidligere forhold.

Tinashe uttalte til KK i 2021 at de går i parterapi, noe som er viktig for forholdet. Men alt er ikke bare fryd og gammen, de har møtt på noen kriser.

- Vi har hatt våre ting, men det vi sitter igjen med, er at ekte kjærlighet alltid vinner. Vi lander alltid på at vi ikke kan leve uten hverandre.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer