Dating:

- Kan ødelegge for de ekte menneskene der ute

Har du hørt om «Sneating» og «monkeying»?

DATING: Vi forklarer hva de ulike begrepene betyr. FOTO: NTB Scanpix
DATING: Vi forklarer hva de ulike begrepene betyr. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Så å si ukentlig kommer KK-redaksjonen over nye begrep innen dating. For ikke lenge siden snakket vi om «sneating», som er satt sammen av ordene «sneaking» og «eating» og betyr at du går på date kun for å få et gratis måltid.

- «Sneating» er forferdelig. Det mangler ekthet og integritet og ødelegger for de ekte menneskene der ute, sier den australske datingcoachen Samantha Jayne til Daily Mail.

Men det er ikke bare sneating som er oppsiktsvekkende i dating-verdenen om dagen. Vi har skrevet mange saker på de ulike fenomenene og som oftest handler det om hvordan noen oppfører seg på daten - da gjerne i negativ forstand.

Ghosting

Uttrykket «ghosting» ble kjent for oss for litt over et år siden, men er faktisk et ganske vanlig fenomen, der daten din altså dumper deg ved å rett og slett slutte å ta kontakt eller svare på henvendelser fra deg.

- Ghosting er potensielt en av de slemmeste måtene å dumpe noen på, har gestalterapeut Bianca Schmidt tidligere sagt til KK.

- Når noen bare forsvinner så kan du bli sittende igjen med mange spørsmål – er han syk, vil han ikke mer, har det skjedd noe? Du kan bli sittende fast i en kvern av tanker om hva som skjedde.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer