Du leser nå KK pluss

Kjersti (47) har aldri funnet en kjæreste hun har det godt med: - Nå har jeg lært hvorfor

Kjersti Kvam har brukt det siste året på prosjekt «hvorfor lykkes jeg ikke i kjærligheten». Hun har lært mye, blant annet å styre unna to typer menn.

JAKTEN PÅ KJÆRLIGHETEN: Kjersti Kvam (47) brukte 2020 på å finne ut av hvorfor hun ikke lykkes i kjærligheten, og hadde bare én regel: Ikke lov å få seg kjæreste. Foto: Astrid Waller
JAKTEN PÅ KJÆRLIGHETEN: Kjersti Kvam (47) brukte 2020 på å finne ut av hvorfor hun ikke lykkes i kjærligheten, og hadde bare én regel: Ikke lov å få seg kjæreste. Foto: Astrid Waller Vis mer
Publisert

- Jeg har gjort mange dårlige valg. Jeg er tross alt 47 år gammel, og har aldri vært i et forhold hvor jeg har hatt det bra.

Kjersti Kvam (47) er sjeldent ærlig om tema mange synes er sårbart og vondt. Hun gjør ingenting for å glatte over eller skjule følelsene sine. Kjersti sier ikke at hun er singel fordi det «har vært så mye på jobben» eller fordi «han var på et sted i livet hvor han ikke greide å slippe meg inn».

KK Pluss - mer av virkeligheten

Få tilgang til alt innholdet på KK.no:

Eksklusive kvalitetsartikler

Prisvinnende reportasjer og avsløringer

Premium format og lekker presentasjon

Intropris

måned
1,- / 1 måned

Populær

kvartal
83,- / pr måned
år
799,- / pr år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer