Kristina (60) mistet kjæresten til sosiale medier

- Når sosiale medier frister mer enn din nakne kjæreste, bør det ringe en bjelle.

Hun mener han har et problem. Han mener han bar har et stort nettverk og må holde seg oppdatert. Illustrasjonsfoto: Shutterstock/NTB
Hun mener han har et problem. Han mener han bar har et stort nettverk og må holde seg oppdatert. Illustrasjonsfoto: Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Denne artikkelen ble først publisert på nettsiden vi.no. Dette innholdet er nå overført til kk.no. Les mer om overføringen

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

Hvor lenge kan du vente før du må inn på Instagram og Facebook? Har du alltid nesa i mobilen, selv ved middagsbordet eller når du ser på film med kjæresten din?

Mange av oss har en viss avhengighet til mobilen, men for noen tar det rett og slett overhånd. Kanskje tenker du at det ikke er så farlig – alle bruker jo tid på sosiale medier i dag, men du skal ikke undervurdere de negative effektene. Overdreven mobilbruk kan nemlig gjøre stor skade på parforholdet.

– Sosiale medier har blitt en vanlig snakkis i terapirommet. Bare det å ta «en liten tur innom Facebook» er en love-killer i mange parforhold, sier Kate Elin Søyland, familie- og parterapeut hos Åpen Dialog i Sandnes.

- Sosiale medier ble viktigere enn alt

Når et par har ulik oppfatning av hva som er passe mengde bruk av sosiale medier, ulike formeninger om når det passer seg, og ikke minst ulike formeninger om hva som er «kvalitetstid» som par, så kan det fort oppstå problemer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer