Du leser nå KK pluss

Bdsm

«Kristine» (21) er submissiv, mens kjæresten er den dominante

- Det beste med BDSM er at det blir en større seksuell variasjon. Det blir ikke kjedelig - jeg vet aldri hva kjæresten min kan finne på.

BDSM: Både «Kristine» og «Pia» er aktiv i BDSM-miljøet. - Mange unge har tanker om det, og en del personer prøver ut BDSM uten å være klar over det engang, forteller «Kristine». (Dette er et illustrasjonsbilde) Foto: Shutterstock / sakkmesterke
BDSM: Både «Kristine» og «Pia» er aktiv i BDSM-miljøet. - Mange unge har tanker om det, og en del personer prøver ut BDSM uten å være klar over det engang, forteller «Kristine». (Dette er et illustrasjonsbilde) Foto: Shutterstock / sakkmesterke Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

BDSM står for bondage, dicipline, dominance/submission og sadomasochism, og baserer seg på erotisk lek med samtykke fra begge/alle parter. Mange av oss forbinder BDSM med lakk og lær, håndjern, tau og pisk, men noen ganger kan det være uskyldig lek – på en ikke-seksuell måte. (Pssst, visste du at det å ha litt kinky sex kan være sunt?) 

Filmer som «Fifthy shades of Grey» har nok bidratt til at flere av oss har blitt nysgjerrige på BDSM, og kanskje fått noen nye ideer om hvordan man kan sprite opp sexlivet.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

KK Pluss - mer av virkeligheten

Over 50 kvalitetsartikler hver måned. Prisvinnende reportasjer og avsløringer. Premium format og lekker presentasjon

199,-/måned

ABONNER PÅ KK PLUSS NÅ

(Fornyes automatisk til 199,-/måned)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer