Sosiale medier:

- Lykkelige par legger ut flere bilder av hverandre

Hvor ofte legger du ut bilder av kjæresten på Instagram?

SOSIALE MEDIER: Måten du og kjæresten din bruker Instagram på kan faktisk si noe om hvor lykkeligere dere er sammen. FOTO: NTB
SOSIALE MEDIER: Måten du og kjæresten din bruker Instagram på kan faktisk si noe om hvor lykkeligere dere er sammen. FOTO: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi kjenner vel alle noen som er litt vel ivrig på sosiale medier, og som deler absolutt alt kjæresten gjør. De skriver gjerne poster som «I dag fikk jeg blomster av den fantastiske kjæresten min» og «I dag har vi vært på topptur i nydelig vær», eller bare fyller feeden med søte kjærestebilder. De kommenterer også på bilder av hverandre med hjerter, flammer eller hyggelige ord.

Det er lett å irritere seg over par som virker litt for lykkelige på sosiale medier. Det kan vel umulig være så fantastisk i virkeligheten? Svaret vil kanskje overraske deg, for måten du og kjæresten din bruker Instagram på kan faktisk si noe om hvor lykkeligere dere er sammen.

KK.no har tidligere skrevet om at par som ikke poster bilder av seg selv i sosiale medier, er lykkeligere. Nå har ny forskning kommet frem til det motsatte, i alle fall når det gjelder poster på Instagram.

Forskningen ble nylig publisert i Journal of Social and Personal Relationships, og undersøker hvordan Instagram-bruken vår påvirkes av hvor lykkelige vi er i parforholdet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer