Sexleketøy

- Man bruker ikke sexleketøy sammen fordi den andre er utilstrekkelig, men fordi det gjør sexen mer leken

Vil du piffe opp sexlivet med leker? Dette råder ekspertene deg til å gjøre!

SEXLEKETØY: Ifølge ekspertene handler det bare om å snakke med kjæresten om du vil ha med et sexleketøy i senga. FOTO: NTB scanpix
SEXLEKETØY: Ifølge ekspertene handler det bare om å snakke med kjæresten om du vil ha med et sexleketøy i senga. FOTO: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Intens lidenskap er slett ikke å forakte. Det er jo tross alt ganske sexy når det går hett for seg under dyna med litt småbiting og faste grep. Men grensene for hva vi synes er digg, hva vi synes er greit og hva vi absolutt ikke liker, kan selvsagt være svært individuelle.

Dette gjelder også bruk av sexleketøy i senga. For hva gjør du om du er gira på å ha med vibrator, butt-plug eller andre leketøy på soverommet, men du er usikker på hvordan partneren din vil reagere? (Psst: Vibrator-test: - Den lager mye lyd, men gjør til gjengjeld VIRKELIG jobben sin!)

- Det er ingen grunn til å problematisere og gruble så mye over hvordan du skal ta opp for kjæresten at du har et sexleketøy du liker å bruke. Du kan vise han eller henne det når dere holder på, eller fortelle det hvis dere har en fortrolig og koselig samtale. Spør om han eller henne har lyst til å vite en liten søt hemmelighet? Du har ingen grunn til å skamme deg, for det er faktisk veldig vanlig at jenter bruker det, dessuten er det bare spennende for partneren å få lov til å være med på leken, forteller Cecilie Kjensli til KK.no og legger til:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer