Jenter som kommer:

Mange blir frustret når partneren gjør dette

Uttrykket Death Grip Syndrome eller «onaniens dødsgrep» handler ikke om at mannen ikke klarer å komme, han må bare ta saken i egne hender.

JENTER SOM KOMMER: I dagens episode av «Jenter som kommer» snakker Mina Knudsen og Kjersti Antonsen om «onaniens dødsgrep». FOTO: NTB
JENTER SOM KOMMER: I dagens episode av «Jenter som kommer» snakker Mina Knudsen og Kjersti Antonsen om «onaniens dødsgrep». FOTO: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Dødsgrep og dødsgrepssyndrom er slanguttrykk for å lide av uønskede effekter fra ens aggressive og tilbakevendende mannlige onaniteknikk, som resulterer i en utilfredsstillende opplevelse når man deltar i regelmessig seksuell omgang med en partner.

Det handler ikke om at mannen ikke klarer å komme, han må bare ta saken, eller staken, i egne hender for å komme i mål.

Høres det kjent ut?

I KKs nye podkast «Jenter som kommer» tar journalist, Mina Knudsen, og sexolog Kjersti Antonsen for seg ulike tema innen sex og samliv. Hver tirsdag kommer det en ny episode - og i ukens episode går de inn på temaet onaniens dødsgrep. Eller lettere sagt: «Må han runke for å komme?»

Hør episoden her:

Mina forteller om sine opplevelser med nettopp dette, mens Kjersti går i dybden på hvorfor det skjer og hva vi kan gjøre med det.

- Menn som er avhengig av porno eller damer som er avhengig av Womanizeren, de onanerer ofte og mye, og derfor kan de oppleve at det blir vanskelig å oppnå klimaks hvis de ikke gjør det på akkurat den måten de er vant til, forteller sexolog Kjersti Antonsen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer