Jenter som kommer:

- Mange kvinner faker orgasme fordi de ikke vil skuffe partneren sin

I KKs nye podkast Jenter som kommer har KK-journalist Mina Knudsen fått med seg sexolog Kjersti Antonsen for å snakke om sex, samliv, dating og forhold.

JENTER SOM KOMMER: 28. februar er det premiere på KK-podkasten «Jenter som kommer» med journalist Mina Knudsen og sexolog Kjersti Antonsen.
JENTER SOM KOMMER: 28. februar er det premiere på KK-podkasten «Jenter som kommer» med journalist Mina Knudsen og sexolog Kjersti Antonsen. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hvorfor dør sexlivet ut? Hvorfor er badboys så spennende? Hva gjør man når spenningen i forholdet forsvinner? Hvordan får man tid til hverandre i en travel hverdag? Hvorfor er det enkelte av oss som sliter med å få orgasme? Hvordan kan vi snakke bedre sammen om sex?

Temaet sex og samliv har mange spørsmål. I KKs nye podkast Jenter som kommer har KK-journalist Mina Knudsen fått med seg sexolog Kjersti Antonsen for å snakke om sex, samliv, dating og forhold.

- Man skulle kanskje ikke tro det, men sex er fortsatt et tabubelagt tema. Det finnes voksne mennesker som lever i parforhold, har jevnlig sex, men som ikke vet om partneren har det bra i senga, fordi de ikke snakker om det. Det er mange kvinner som faker orgasme fordi de ikke vil skuffe partneren sin eller ikke tør å forklare hvordan de liker det. Derfor mener jeg denne podkasten er viktig, sier sexolog Kjersti Antonsen.

Hør første episode lengre ned i saken!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer