Jenter som kommer:

- Mange kvinner faker orgasme fordi de ikke vil skuffe partneren sin

I KKs nye podkast Jenter som kommer har KK-journalist Mina Knudsen fått med seg sexolog Kjersti Antonsen for å snakke om sex, samliv, dating og forhold.

JENTER SOM KOMMER: 28. februar er det premiere på KK-podkasten «Jenter som kommer» med journalist Mina Knudsen og sexolog Kjersti Antonsen.
JENTER SOM KOMMER: 28. februar er det premiere på KK-podkasten «Jenter som kommer» med journalist Mina Knudsen og sexolog Kjersti Antonsen. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hvorfor dør sexlivet ut? Hvorfor er badboys så spennende? Hva gjør man når spenningen i forholdet forsvinner? Hvordan får man tid til hverandre i en travel hverdag? Hvorfor er det enkelte av oss som sliter med å få orgasme? Hvordan kan vi snakke bedre sammen om sex?

Temaet sex og samliv har mange spørsmål. I KKs nye podkast Jenter som kommer har KK-journalist Mina Knudsen fått med seg sexolog Kjersti Antonsen for å snakke om sex, samliv, dating og forhold.

- Man skulle kanskje ikke tro det, men sex er fortsatt et tabubelagt tema. Det finnes voksne mennesker som lever i parforhold, har jevnlig sex, men som ikke vet om partneren har det bra i senga, fordi de ikke snakker om det. Det er mange kvinner som faker orgasme fordi de ikke vil skuffe partneren sin eller ikke tør å forklare hvordan de liker det. Derfor mener jeg denne podkasten er viktig, sier sexolog Kjersti Antonsen.

Sexolog, Kjersti Antonsen. FOTO: Thomas Rasmus Skaug
Sexolog, Kjersti Antonsen. FOTO: Thomas Rasmus Skaug Vis mer

Hør første episode lengre ned i saken!

Lytterne vil kjenne seg igjen

Hver uke møtes KK-journalist Mina og Kjersti i studio for å diskutere et tema fra det store samlivsuniverset.

- KK har skrevet om sex og samliv i en årrekke og dette er et stoffområde vi er gode på. I tillegg er det stor interesse for nettopp dette blant KKs lesere. Derfor synes jeg det var på tide å få en podkast som belyser og tar opp temaer som vi vet kvinner er opptatte og interessert i. Vi skal ta opp både store og små spørsmål fra lytterne – og gi så gode råd som mulig på veien, forklarer Mina.

- Og selvfølgelig blir det en god dose latter. Når man setter sammen en singel 33-åring og en sexolog, skal jeg love deg det dukker opp endel spørsmål. Jeg er ikke ekspert, men har endel historier og temaer jeg vil ta opp med Kjersti - og som jeg vet lytterne vil kjenne seg igjen i. Kanskje det at jeg nå har fått meg en «egen» sexolog er det som må til for at jeg skal komme meg ut av singel-dvalen, sier hun lattermildt.

I første episode snakker de om det store temaet kvinnelig orgasme. Visste du blant annet at det finnes flere typer orgasmer? Det er nemlig ganske stor forskjell på orgasme ved samleie og onanering.

Hør første episode av Jenter som kommer her.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer