Sexfest

Mia var den sjenerte i klassen. Nå arrangerer hun jente-sexfester

- Jeg skiller mellom sex med noen jeg er glad i, og sex fordi det er gøy, sier hun.

GLAMITY: Mia (til venstre) startet Glamity i 2020. Det er en eksklusiv gruppe for kvinner mellom 20 og 30 år, som ønsker å utforske seksualiteten sin. Foto: Ida Bergersen
GLAMITY: Mia (til venstre) startet Glamity i 2020. Det er en eksklusiv gruppe for kvinner mellom 20 og 30 år, som ønsker å utforske seksualiteten sin. Foto: Ida Bergersen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

En grundig veibeskrivelse er sendt på Snapchat, og lokasjonen finner sted på Oslos beste vestkant. KK skal være med på et arrangement i regi av Glamity – en sexklubb for jenter.

Jeg går inn to dører og opp flere etasjer, som sørger for å få opp pulsen allerede før man har kommet inn i leiligheten. En av X-ene, altså en av arrangørene, åpner døren med et imøtekommende smil. Hun står i en svart kimono, og er så vidt i gang med å påføre kveldens sminke.

Leiligheten er lys, luftig, moderne og eksklusiv. Ved spisebordet sitter to av de andre X-ene, som også er godt i gang med å sminke seg foran hvert sitt speil.

Det er et par timer til festen begynner. Det er 25 påmeldte, men kun 17 av jentene kommer denne kvelden, da flere må holde seg hjemme grunnet coronasykdom. Det samme gjelder for den fjerde X-en.

Mr. X, den eneste mannlige deltakeren på festen, holder seg for det meste i bakgrunnen, men dukker opp om det trengs påfyll i glasset, eller om noe annet skal fikses.

«Glamity er en plass hvor fine, nysgjerrige og amorøse jenter skal kunne føle seg fri til å nyte det de skulle ønske. Det er en privat arena for kos og nytelse, preget av stor grad diskresjon» står det på hjemmesiden til Glamity. Men hva er det, egentlig?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer