Fetisjer

Når den ene liker «røff» sex

Bør ikke testes på et one night-stand, råder eksperten.

RØFF SEX: Hva vi tenner på i senga kan være svært individuelt, men hva gjør du dersom dere er helt forskjellige på dette området? Foto: NTB Scanpix
RØFF SEX: Hva vi tenner på i senga kan være svært individuelt, men hva gjør du dersom dere er helt forskjellige på dette området? Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Intens lidenskap er slett ikke å forakte. Det er jo tross alt ganske sexy når det går hett for seg under dyna med litt småbiting og faste grep. 

Men grensene for hva vi synes er digg, hva vi synes er greit og hva vi absolutt ikke liker, kan selvsagt være svært individuelle.

Og hvis du noen gang har opplevd at en mann helt uten forvarsel tar kvelertak på deg midt under akten, da vet du at det er lett å få litt småpanikk dersom dette ikke er en av dine preferanser. Ja, sjansen er også stor for at du bare mister hele tenninga.

Om røff sex har blitt mer populært de siste årene er slett ikke godt å si, men det kan i hvert fall virke som om det blir mer av det. 

– Først og fremst bør man skille mellom de som trenger SM og BDSM for å i det hele tatt få seksuell tenning, og på de som kun eksperimenterer med det og bruker det som krydder i sexlivet, sier sexologisk rådgiver Siril Jensen til KK.no.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer