Orgasme

Når kjæresten ikke klarer å gi deg orgasme

Sexekspert Cecilie Kjensli fikk denne historien av en leser. Her kan du lese hvilke råd hun ga.

ORGASME: En leser forteller at kjæresten, selv etter guiding og råd, ikke klarer å tilfredsstille henne.  Foto: Shutterstock / varuna
ORGASME: En leser forteller at kjæresten, selv etter guiding og råd, ikke klarer å tilfredsstille henne. Foto: Shutterstock / varuna Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For en tid tilbake spurte jeg leserne av bloggen min hvordan det sto til med sexlivet deres, når de hadde orgasme sist og om de fikk det med kjærestene sine. Tilbakemeldingene jeg fikk var varierte, akkurat som forventet.

Noen fikk ikke orgasme i det hele tatt, mens andre gikk det så det ljoma for – helst bakfra med en hånd på klitten, eller ved å ta kontrollen på toppen ved å gnikke og jukke mot mannekroppen. To gode gamle klassikere der altså.

– Jeg vil gjerne fortelle deg om mitt sexliv, som jeg personlig liker å kalle Les Misérables, akkompagnert av tittelsporet «On my own (even though he's beside me)»

Men så var det en som ikke var så fornøyd:

Hei, Cecilie!

– Jeg vil gjerne fortelle deg om mitt sexliv, som jeg personlig liker å kalle Les Misérables, akkompagnert av tittelsporet «On my own (even though he's beside me)». Jeg kan dessverre ikke fortelle deg når jeg hadde orgasme sist, for jeg sliter litt med langtidshukommelsen. Men jeg kan med sikkerhet fortelle deg at jeg var alene.

Misforstå meg rett, jeg klager ikke på mine egne evner, der er hjulene godt smurt. Det er mer når det kommer til teamarbeidet at det begynner å knirke i maskineriet. Her er det åpenbart uenighet i fordelingen av arbeidsoppgavene, hvor han ofte klokker seg av vakt før alle arbeidsoppgavene er utført, og jeg da ser meg nødt til å måtte jobbe overtid.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer