Sex ute i det fri:

Når og hvor er det fritt fram?

Kjør på, sier ekspertene. - Kanskje ikke fullt så erotisk å plukke flått av hverandre etterpå, men alt har sin pris, sier Peder Kjøs.

UTESEX: Har du lyst har du lov, eller vent nå litt, det finnes visst regler for dette... FOTO: NTB Scanpix
UTESEX: Har du lyst har du lov, eller vent nå litt, det finnes visst regler for dette... FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Våren og sommeren byr på flere anledninger enn vanlig til å bli ett med naturen i Adam og Evas drakter og nyte hverandre.

For den som vil ha lettkledd og løssluppen hygge utendørs, står det «bare» på lysten (og loven). Ja, for det finnes faktisk regler for hvor man har lov å ha sex ute, men det er slett ikke umulig å finne muligheter.

Følg solen og driftenes gang

Psykolog Peder Kjøs slår gjerne et slag for det han kaller «å følge solen og driftenes gang». Det å tillate dere litt utenom det hverdagslige, gå tilbake til naturen, la dere inspirere av Adam og Eva og oppføre dere som nyforelsket igjen!

- Norge er jo sånn, klimaet setter noen rammer, og desto mer kan vi føle oss fri når naturen endelig innbyr til det. En annen bra ting med Norge er at det går an å finne veldig usjenerte steder, noe som jo passer bra for de av oss som ikke har et fetisj-forhold til å bli oppdaget - eller bare å bli nesten oppdaget, sier Kjøs.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer