Orgasme

- Nippelorgasme kjennetegnes ved at man får orgasme av å bli bli stimulert på brystknoppene

... og det er takket være en kobling mellom niplene våre og underlivet!

NIPPELORGASME: Ja, det er faktisk noe som heter nippelorgasme, og ifølge ekspertene kan den være enda sterkere. Foto: Shutterstock / MBLifestyle
NIPPELORGASME: Ja, det er faktisk noe som heter nippelorgasme, og ifølge ekspertene kan den være enda sterkere. Foto: Shutterstock / MBLifestyle Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det snakkes mye om klitorisorgasme, vaginalorgasme og g-punkt orgasme - for ikke å glemme denne orgasmen som er litt mer tabu for kvinner -  men listen over diverse typer orgasmer er lengre enn som så ifølge ekspertene. 

Har du for eksempel hørt om nippelorgasme? Nei, det var det vi tenkte! For det hadde ikke vi heller. Men tro det eller ei, det er faktisk noe som heter det, og vi har tatt en prat med ekspertene for å lære mer om denne «ukjente» (og ikke minst interessante) orgasmetypen.

- Det som kjennetegner en nippelorgasme er at man får en orgasme eller orgasmefølelse av å bli stimulert på brystknoppen, forteller sexolog Siv Gamnes til KK.no og legger til:

- Hvor utbredt det er og hvor mye man skal oppfordre til en nippelorgasme kan diskuteres. En stor del av samleiet i dag dreier seg kun om presentasjon og det er ikke meningen. Det er viktigere at man er nysgjerrig og utforsker, enn nødvendigvis det å prøve å oppnå en type orgasme. Det kan nemlig være vanskelig nok i seg selv å komme, og denne typen er mindre utbredt. Klarer man likevel å utforske seg frem til den, kan den være fantastisk!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer