Dating

Ny datingtrend: Har du hørt om «kondo-ing»?

En ny datingtrend har nådd markedet.

DATING: Dette er en trend som er inspirert av rydding og rengjøring - faktisk av den japanske rydde- og organiseringskonsulenten Marie Kondo. FOTO: NTB Scanpix
DATING: Dette er en trend som er inspirert av rydding og rengjøring - faktisk av den japanske rydde- og organiseringskonsulenten Marie Kondo. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Vi i KK har tidligere skrevet om datingtrender som «submarining» og «gatsbying», til «sneating» og «ghosting» - som alle fire har til felles for å ikke være særlig hyggelige mot den parten man dater.

Amerikanerne er med andre ord glad i å sette navn på dårlige datingvaner, og fra alle ekspertene vi har snakket med hittil blir samtlige av disse bortimot slaktet, og omtalt som respektløst og slemt.

«Kondo-ing»

Nå har imidlertid en ny datingtrend nådd markedet - nemlig «kondo-ing». Og som du kanskje kan tyde ut i fra navnet er dette en trend som er inspirert av rydding og rengjøring - faktisk av den japanske rydde- og organiseringskonsulenten Marie Kondo. Det skriver Marie Claire.

Hvis du har fulgt litt med på henne og kanskje sett hennes egne Netflix-serie om rydding, vet du kanskje at hun alltid oppfordrer folk til å kvitte seg med ting som ikke gir deg så mye som et lite gnist av glede.

LES OGSÅ: Denne dårlige datingtrenden er langt vanligere enn du tror

På tide å kaste noe(n)?

Og denne tankegangen skal ikke kun gjelde de syv nesten identiske toppene du har hengende i klesskapet, skal vi tro Kondo. Dette gjelder også på kjærlighetsfronten - dater du noen som du føler gir deg mer tankespinn enn det gir glede, så er det kanskje på tide å «kaste det»?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer