Sexy:

Oh yes, disse 6 triksene gjør deg supersexy!

Vitenskapen har talt.

SEXY: Vi i KK-redaksjonen synes den portugisiske modellen Sara Sampaio (26) er sexy på en naturlig måte! Foto: NTB Scanpix
SEXY: Vi i KK-redaksjonen synes den portugisiske modellen Sara Sampaio (26) er sexy på en naturlig måte! Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ok, vi vet det er litt teit - at vi liksom skal gi deg seks tips og så blir du supersexy på 1-2-3. Men ifølge den kanadiske professoren James Giles, som underviser både ved det danske universitetet i Roskilde og the University of Cambridge i England, er det faktisk seks spesifikke grep som kan gjøre deg mer sexy - om det er noe du skulle ønske å bli da!

Han har nemlig gitt ut fagboken «Sexual Attraction: The Psychology of Allure» (2015) hvor han blant annet tar opp aspektet seksuell tiltrekning. Boken finnes dessverre ikke på norsk, men ble nylig oversatt til dansk.

Det er jo ikke til å stikke under en stol at det er visse ting ved potensielle partnere som vi tiltrekkes ekstra av (for undertegnede er det for eksempel man bun og trente armer!). Noen synes store rumper er sexy, andre lar seg tiltrekke av et fint smil - mens noen igjen tenner på føtter. Listen over hva vi synes er sexy er jo uendelig lang ettersom hver og én har sine preferanser.

Men skal vi tro Giles har altså vitenskapen talt. Det er noen ting vi kvinner kan gjøre for å fremheve vår feminine fremtoning.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.