å Ha Trekant

Ønsker kjæresten at dere skal ha trekant?

- En svært vanlig fantasi, sier eksperten.

TREKANT: Ifølge eksperten er det svært vanlig at menn fantaserer om å ha sex med to (eller tre) kvinner samtidig.  Foto: Shutterstock / dotshock
TREKANT: Ifølge eksperten er det svært vanlig at menn fantaserer om å ha sex med to (eller tre) kvinner samtidig. Foto: Shutterstock / dotshock Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Har kjæresten din erklært, eller tullet med at han gjerne skulle hatt en tredje kvinne i sengen med dere - gjerne en god venninne av deg eller en felles bekjent.

Hva skal man si til slik, og hvorfor er egentlig menn så fryktelig opptatt av å ha sex med to samtidig?

LES OGSÅ: Fetisjene du ikke visste eksisterte

Menn fantaserer om variasjon og spenning

Ifølge Peder Kjøs, som er spesialist i klinisk voksenpsykologi og KKs faste ekspert innen sex- og samliv, har dette noe å gjøre med det faktumet at menn ofte har sexfantasier som ikke handler så mye om relasjoner, men om variasjon og spenning.

- Trekant-fantasien appellerer til macho-fantasien om å være så potent at det ikke er nok med én dame. Når det er sagt fantaserer menn også gjerne om trekant med to menn og én dame; disse fantasiene inneholder gjerne maktaspekter, det å dominere en dame.

- Fantasien om at kvinner er så kåte at de må ha to menn er også populær. Trekant-fantasier kan altså spille opp til mange ulike aspekter ved sex, sier han.

Det er ikke så ofte at menn vil ha sex med den andre mannen i en trekant, men det hender det også, forteller Kjøs.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer