ORALSEX: Ønsker du å overraske partneren din på "biff og blow job-dagen"? I denne saken finner du en rekke gode tips til hvordan du kan gi han ekstra mye nytelse.  Foto: Shutterstock / gpointstudio
ORALSEX: Ønsker du å overraske partneren din på "biff og blow job-dagen"? I denne saken finner du en rekke gode tips til hvordan du kan gi han ekstra mye nytelse. Foto: Shutterstock / gpointstudio Vis mer

Oralsex

Oralsex-triksene kjæresten din vil elske

Her får du teknikktips fra sexeksperten!

Nøyaktig én måned etter Valentine's Day, og en snau uke etter den internasjonale kvinnedagen, kommer guttas drømmedag – nemlig den offisielle «Biff og blow job-dagen».

Bakgrunn for dagen diskuteres, men den ble i hvert fall gjort populær av radioverten Tom Birdsey i 2002. Han syns damene fikk for mye fokus på Valentine’s day og mente derfor at menn burde få sin egen dag. Den skal markeres uten blomster, kort og sjokolade, men enkelt og greit med biff til middag og blow job til kvelds.

Ønsker du å gi partneren din litt ekstra oppmerksomhet i kveld? Da er det først og fremst viktig å huske på at du ikke skal gjøre ting du føler deg ukomfortabel med! Dette er alfa og omega. Men, dersom du faktisk ønsker å gi partneren god oralsex, men ikke er helt sikker på hvordan, har vi flere gode tips å komme med til deg! 

LES OGSÅ: - Ikke være redd for å spørre hva partner liker

Viktig å ha grunnteknikken inne  

- I dag er det mannens tur til å få litt ekstra oppmerksomhet, og det er jo ingen hemmelighet at veien til en manns hjerte går gjennom magen. I tillegg er det ikke til å legge under en stol at de fleste menn liker å få oralsex - så hva er vel ikke mer passende enn å gi han begge deler i kveld, forteller Maria K. Ebbestad, som er nettredaktør og presseansvarlig i Kondomeriet. 

Hun mener at det først og fremst er viktig å ha grunnteknikken inne når du skal gi partneren din oralsex.  

- Grunnteknikken er å dekke tennene med leppene og ha munnen formet som en «O». Leppene skal være løse og bløte, ikke stramme. La en hånd gripe om skaftet og la munnen gli over og så langt inn du klarer. Bli i den stillingen et par sekunder, for så å skli sakte tilbake. Oppnå øyekontakt og fjern munnen et øyeblikk. Deretter gjør du det samme igjen.

EKSPERTEN: Maria K. Ebbestad.  Foto: Privat
EKSPERTEN: Maria K. Ebbestad. Foto: Privat Vis mer

- Fortsett å skli opp og ned. Bruk tungen for å tilføre fuktighet. Bruk også tungen på toppen av penisen, på sidene og nedover. Vri i tillegg litt på hånden når du flytter den opp og ned, sier hun. 

Når du føler at du mestrer grunnteknikken kan du prøve deg på følgende triks for å gi han enda mer nytelse:

 • Slikk huden på pungen og mellom ballene når du utfører oralsex. Deretter suger du lett på hver testikkel.
 • Bruk masse massasjeolje, og masser brystkassen hans og penisen med den samme bevegelsen.
 • Gni litt glidekrem på toppen av penishodet hans med den ene hånden, mens du masserer skaftet på penisen med den andre.
 • Løft på ballene hans og la tungen gli over huden hans der skrotum møter kroppen.
 • Bruk en massasjevott av det slaget du finner i sexleketøysbutikker, og gi ham en håndmassasje med masse glidekrem.
 • Gjør trusen hans våt med tungen din, og pust varm luft på ham.
 • Få ham til å stå på alle fire, så glir du inn under ham og tar penisen hans i munnen slik at du kan suge ham fra undersiden.
 • Legg en varm og våt klut over penisen hans for å få blodet hans til å pumpe.
 • Invester i en vibrerende penisring som du trer på ham, før du suger ham.
 • Ta et perlekjede (vel og merke uten skarpe tråder eller ståltråd), smør på masse glidemiddel, og snurr det rundt penisen hans. Så ruller du det opp og ned.


LES OGSÅ: Vil han ikke gi oralsex?

Bruker han lang tid på å nå klimaks? 

- Dersom han bruker mer enn 10 til 15 minutter på å nå klimaks er det fort gjort å bli sliten i kjeven og hendene, samt sår i munnen. For ikke å snakke om hva det å tilbringe lang tid i en og samme stilling gjør med nakke og knær. 

- Dersom du begynner å bli sliten finnes det noen lure triks som kan få han til å komme raskere, sier Ebbestad. 

 • Ha på lyset slik at han har full oversikt over det du gjør. Sett håret i en hestehale og ha øyekontakt med ham. La ham se hva du gjør med tungen din.
 • Stimuler også andre områder, for eksempel området mellom anus og testiklene. Press to fingre rundt i sirkler.
 • Lag lyder som viser at du koser deg og er opphisset, det gjør ham også mer opphisset.
 • Bruk hånden for å forsterke følelsen rundt penis.
 • Putt en godt smurt finger inn i hans anus. Reaksjonen lar ikke vente på seg.
   

Til info: Denne saken har tidligere vært publisert på KK.no, men er hentet frem igjen til nye lesere. 

Sjekk KKs kjærlighetshoroskop

Saker spesielt utvalgt for deg: