Orgasme

Orgasme-garantisten

Vidunderet jeg hadde mellom beina ga meg den deiligste orgasmen jeg noensinne hadde hatt.

ORGASME: Du trenger ikke nødvendigvis en mann for å komme, du kan gjøre det selv! Foto: Shutterstock / MBLifestyle
ORGASME: Du trenger ikke nødvendigvis en mann for å komme, du kan gjøre det selv! Foto: Shutterstock / MBLifestyle Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

– Hva er det? spurte jeg kameraten min en gang jeg var på besøk.
– Det er en greie mutter’n bruker mot stiv nakke og hodepine, svarte han helt uinteressert.

På bordet utenfor soverommet lå det et merkelig apparat med lang ledning, i en pen, liten skinnkoffert trukket med silke innvendig. Nysgjerrig som jeg var, tok jeg det opp. Det minnet mest om en gammel hårføner.

Jeg putta støpselet i kontakten og slo det på. Det rista og dura i hendene mine, og jeg skjønte øyeblikkelig at denne finurlige maskinen ikke bare var deilig for ømme muskler.

LES OGSÅ: Den ultimate orgasmeguiden

– Mamma er skikkelig plaga med migrene. Tror du jeg kan få låne det med meg hjem og se om det hjelper henne, eller? spurte jeg lurt.

Ledningen på massasjeapparatet var akkurat lang nok til at jeg fikk lagt meg godt til rette i senga, og klemt det inn mellom beina.

Og hurra - det kunne jeg! Jeg ble ikke lenge hos kompisen min den ettermiddagen. Det var rett hjem, og opp på jenterommet. Ledningen på massasjeapparatet var akkurat lang nok til at jeg fikk lagt meg godt til rette i senga, og klemt det inn mellom beina.

Snakk om forelskelse ved første vibrasjon! Vidunderet ga meg den deiligste følelsen jeg så godt kjente fra før, bare at den var enda mer intens enn hva jeg selv fikk til med egen hånd.

Orgasmen bygde seg opp i ekspressfart, og den var mye sterkere en vanlig. Jeg gikk av med et smell, og det hele var over nesten før det hadde begynt. Jeg ble helt satt ut av hvor effektiv den var, denne deilige hurtigtasten som jeg dessverre ikke fikk beholde så lenge. Jeg måtte levere maskinen tilbake etter noen dager, for den var jo ikke min.

– Du må bare prøve vibratoren min. Den ligger i den nederste skuffen, sa venninna mi en gang jeg skulle passe leiligheten hennes. Jeg bodde fremdeles hjemme, og hadde store planer for bylivet den helgen, men hva var det jeg hørte henne si? Kunne jeg låne vibratoren hennes?!

Jeg brukte den flere ganger den helgen, og jeg lærte meg å trikse fram de herligste orgasmer ved å holde tilbake og ikke bare gi full gass.Jeg lata som om jeg ikke var så interessert, men hun gjennomskuet meg sikkert. Hun hadde fortalt meg om «the magic wand» som kunne trylle fram de beste orgasmer. Apparatet hadde hun kjøpt pent brukt av en annen venninne under et opphold i USA, og det måtte kobles via en adapter fordi det ikke var tilpasset det norske strømnettet.

For det er akkurat det som er så fantastisk med å ha en god vibrator. Det blir aldri noe stress å komme. Du er dronning over dine egne orgasmer.


Ikke før venninna mi var ute av døra, var jeg borte ved skuffen og fant fram maskinen. Det var bare å få gardinene igjen og jeg fikk tenning bare av tanken på å slå det på. Den så litt annerledes ut en den jeg hadde prøvd som yngre. Vibratoren var nøytral og hadde et diskret utseende. Den minnet om en mikrofon, men den hadde nøyaktig den samme effekten på meg. Jeg fikk bakoversveis igjen.


For det er akkurat det som er så fantastisk med å ha en god vibrator. Det blir aldri noe stress å komme. Du er dronning over dine egne orgasmer, og du kan komme igjen og igjen, hvis du orker og er klar for enda mer. Det er ikke et nødvendig redskap for alle, men for noen så er det faktisk det.

– Åh, har du et massasjeapparat? Da har du vel sjekka den ut på andre ting enn ømme muskler da, sa jeg til en dame som jeg traff på en fest en gang. Jeg husker ikke hvordan vi kom innpå temaet, men hun spilte dum og lata som om hun ikke forsto hva jeg snakket om. Det var tidlig på kvelden, og jentepraten hadde ikke løsna skikkelig. Etter noen glass kom hun bort til meg igjen, og visket inn i øret:

Kommer du ikke i ordentlig stemning, kan du lese en erotisk novelle eller finne noe annet som gir deg tenning.– Klart jeg har testa den. Den er jo en skikkelig orgasmemaskin, jo!

Du selvfølgelig ikke ha en vibrator for å bli dronning over dine egne orgasmer. Du kan fint bli det uten og. Her får du den enkleste oppskriften. Ha en fin orgasmereise!

SEXINSPIRATOR: Cecilie Kjensli.
SEXINSPIRATOR: Cecilie Kjensli. Vis mer
 • Når det begynner å krible i magen og dunke mellom beina, legger du håndflaten på venusberget, og masserer klitoris i sirkler. Bruk pekefinger, langefinger og ringfinger, og hold disse samlet. En finger kan bli for intenst, så med flere fordeler du trykket bedre, og det er mye deiligere.
   
 • Fingrene bør ligge over forhuden til klitoris, så du har den myke huden i mellom fingrene og klitoris, når du masserer. Varier trykket så det ikke blir for monotont.
   
 • Finn en jevn og deilig rytme, og klem til med rompa og underlivet. Knip og slipp opp. Knip og slipp opp. Knip som om du står i fare for å tisse på deg, klem sammen rompeballene, også selve rompehullet.

 

 • Mens du holder på sånn kan du kjærtegne puppene. En om gangen eller begge hvis du får teken på det. Legg håndflaten over som om du skal bake en bolle, og stryk, klem og klyp varsomt med fingrene i starten.
   
 • Beveg kroppen og ikke ligg stiv som en pinne. Jukk mot hånda di, og roter med hoftene. Fyll lungene med luft og ta dype åndedrag. Kjenn at du har kontakt med kroppen. Du må gjerne improvisere når du føler deg moden for det, men gjør det enkelt til å begynne med.

 

Om Cecilie Kjensli

Til daglig driver Cecilie nettbutikken Cpunktet.no og Ceciliekjensli.no. Hun er sexinspirator og fast spaltist på KK.no. Har du spørsmål til Cecilie? Send henne en epost her! Disse sakene er redaksjonelle samarbeid.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer