Orgasme

Orgasmetips: - Bryt mønsteret, ta regi!

Var det godt for deg også? Ikke det? Her får du mine hotteste tips.

ORGASMETIPS: "Ta ansvar" for din egen orgasme råder Cecilie Kjensli i ukens spalte.
ORGASMETIPS: "Ta ansvar" for din egen orgasme råder Cecilie Kjensli i ukens spalte. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den største utfordringen mange kvinner har, og det som ofte står i veien for å ha et behagelig sexliv, er den seksuelle sjenansen. Et klassisk eksempel på dette er at de fleste av oss som regel får orgasme på egenhånd, men at det fort blir komplisert når vi ligger med andre. 

Vi vet hva som skal til, men det sitter dessverre så langt inne for mange å vise det til den andre. Vi må slutte å tenke at den optimale måten å få orgasme på er under selve «pulingsen». Kroppen vår er ikke skrudd sammen sånn.

Skammen over sine egne små hyrdestunder i dusjen eller i senga, er så stor for mange, at i stedet for å si «stopp en halv», og veilede den vi ligger med og vise han eller hun hva vi synes er deilig, så ligger vi altså der og holder kjeft. I verste fall faker vi orgasme for å tilfredsstille egoet til den andre, og for ikke å avsløre at det kanskje er noe galt med oss, akkurat som om det er det.

Vi må slutte å tenke at den optimale måten å få orgasme på er under selve «pulingsen».

De fleste av oss får nemlig ikke orgasme ved standard penetrering, og dette vet vi jo. Likevel higer vi etter at det skal gå for oss på den måten, noe det selvfølgelig også gjør for de som er trygge på seg selv og på den de de har sex med. 

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer