Stress

Parterapeut: - Å ta tak i dette vil kunne gi stor gevinst

Slik kan stress ødelegge parforholdet ditt.

STRESS: Har du prøvd å tenke over hva du har opplevd de dagene kjæresten plutselig er veldig irriterende? Foto: NTB.
STRESS: Har du prøvd å tenke over hva du har opplevd de dagene kjæresten plutselig er veldig irriterende? Foto: NTB. Vis mer
Publisert

Den ene dagen lager han eller hun det beste du vet til middag, lar deg velge film på kvelden og masserer føttene dine før leggetid. Du kjenner på en følelse av takknemlighet og glede over å ha denne personen i livet ditt. Hvordan er det mulig å være så heldig?

Dagen etter kommer kjæresten din hjem fra jobb og setter de skitne skoene sine midt på gulvet i gangen, han eller hun har glemt å handle det du ba om og alt føles plutselig helt feil. Hvordan er det mulig å være så ubrukelig?

Hvis du føler at partneren din er fantastisk den ene dagen og irriterende den neste, er sannsynligheten stor for at det ikke er kjæresten din som er problemet.

Så hva er grunnen til at følelsene dine svinger fra dag til dag?

Dette viser ny studie

Har du prøvd å tenke over hva du har opplevd de dagene kjæresten plutselig er veldig irriterende?

Har det vært en masete dag på jobb, har du hatt dårlig tid eller har du opplevd noen annet som har gjort deg stresset og litt i ubalanse?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer