Sexfest

- Rebounden min etter bruddet var sex med ti jenter

Sofie (26) var nysingel og deppa, da hun fikk høre om Glamity. Etter første fest, opplevde hun en slags rus hun aldri har kjent på tidligere.

GLAMITY-FEST: Sofie og Henriette, sammen med noen av de andre Glamity-medlemmene på fest. Foto: Ida Bergersen
GLAMITY-FEST: Sofie og Henriette, sammen med noen av de andre Glamity-medlemmene på fest. Foto: Ida Bergersen Vis mer
Publisert

KK har tidligere publisert en artikkel om «Glamity», som arrangerer sexfester for jenter. Glamity er en anonym og trygg arena, hvor man kan utforske med andre jenter. Aldersspennet er fra cirka 20 til rundt 30 år. Festene arrangeres som oftest i Oslo – i eksklusive leiligheter eller på hotellrom.

I november 2020, ble «Sofie» (26) introdusert for Glamity. Hun hadde erfaring med jenter og trekanter, men hun var nysingel, skikkelig deppa, og klar for å prøve noe helt nytt.

- Rebounden min var med 10 jenter, sier hun, og ler godt.

På vei hjem fra festen, opplevde Sofie en slags rus som hun aldri har kjent på tidligere. For ordens skyld: Hun hadde bare drukket litt alkohol.

- Det kan sammenlignes med en rus kanskje – jeg var bare så ekstremt glad. Jeg gikk gjennom Kuba-parken på vei hjem, og lo kjempehøyt. Det er en følelse jeg aldri har kjent på før.

Hun forteller entusiastisk at afterglowen (en slags glød man kan oppleve etter sex) varte i flere uker.

- Det er vanskelig å beskrive, men jeg følte meg i ett med meg selv. Jeg føler meg så mye mer komfortabel i egen kropp, etter Glamity. Nå valser jeg rundt naken, uten å bekymre meg over noe. Det er så fint å være i min kropp, og jeg får de fineste komplimentene fra jentene her. Det er en skikkelig selvtillitsboost.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer