Sexfest

- Rebounden min etter bruddet var sex med ti jenter

Sofie (26) var nysingel og deppa, da hun fikk høre om Glamity. Etter første fest, opplevde hun en slags rus hun aldri har kjent på tidligere.

GLAMITY-FEST: Sofie og Henriette, sammen med noen av de andre Glamity-medlemmene på fest. Foto: Ida Bergersen
GLAMITY-FEST: Sofie og Henriette, sammen med noen av de andre Glamity-medlemmene på fest. Foto: Ida Bergersen Vis mer
Publisert

KK har tidligere publisert en artikkel om «Glamity», som arrangerer sexfester for jenter. Glamity er en anonym og trygg arena, hvor man kan utforske med andre jenter. Aldersspennet er fra cirka 20 til rundt 30 år. Festene arrangeres som oftest i Oslo – i eksklusive leiligheter eller på hotellrom.

I november 2020, ble «Sofie» (26) introdusert for Glamity. Hun hadde erfaring med jenter og trekanter, men hun var nysingel, skikkelig deppa, og klar for å prøve noe helt nytt.

- Rebounden min var med 10 jenter, sier hun, og ler godt.

På vei hjem fra festen, opplevde Sofie en slags rus som hun aldri har kjent på tidligere. For ordens skyld: Hun hadde bare drukket litt alkohol.

- Det kan sammenlignes med en rus kanskje – jeg var bare så ekstremt glad. Jeg gikk gjennom Kuba-parken på vei hjem, og lo kjempehøyt. Det er en følelse jeg aldri har kjent på før.

Hun forteller entusiastisk at afterglowen (en slags glød man kan oppleve etter sex) varte i flere uker.

- Det er vanskelig å beskrive, men jeg følte meg i ett med meg selv. Jeg føler meg så mye mer komfortabel i egen kropp, etter Glamity. Nå valser jeg rundt naken, uten å bekymre meg over noe. Det er så fint å være i min kropp, og jeg får de fineste komplimentene fra jentene her. Det er en skikkelig selvtillitsboost.

SELVTILLITSBOOST: Sofie har blitt mye mer komfortabel i egen kropp etter at hun ble med i Glamity. Her sammen med en av de andre deltakerne på festen. Foto: Ida Bergersen
SELVTILLITSBOOST: Sofie har blitt mye mer komfortabel i egen kropp etter at hun ble med i Glamity. Her sammen med en av de andre deltakerne på festen. Foto: Ida Bergersen Vis mer

Har kjæreste

Selv om mange av jentene som deltar er single, er det flere som er i forhold.

Sofie er i et forhold med en mann, og hun var åpen om Glamity fra første stund. Hadde han ikke akseptert det, ville det ikke ha blitt de to.

- Det er en så viktig og stor del av livet mitt. Det høres kanskje rart ut, men jeg kjenner at jeg på mystisk vis trenger dette.

- Hvordan reagerte han da du fortalte om det?

- Han er en ganske åpen person han også – vi møttes i en trekant. At jeg møter andre jenter, har vært null stress, sier hun avslappet.

Samtidig understreker Sofie at hun aldri kunne ha vært i et åpent forhold eller hatt sex med noen andre utenfor forholdet – det er kun Glamity-jentene og andre jenter de har sex med sammen.

- Vi har klare regler på dette, og vi snakker mye om det. Kommunikasjon er så viktig! Og hva vi gjør hver for oss, skal ikke gå på bekostning av forholdet. Men nå får jeg jo i både pose og sekk. Jeg lever drømmelivet, sier hun med et stort smil.

Var ekstremt nervøs

Før Glamity-festen startet, hadde jeg avtalt å møte en av jentene som skulle være med på kveldens fest. Vi har avtalt å møtes på en bar like ved, på Frogner.

«Henriette» vinker og smiler bredt idet hun kommer inn døren. Hun setter seg ned, og bestiller en aperol spritz. Hun innrømmer at hun ikke vet helt hva hun har takket ja til ved å stille opp til intervju, men hun virker ikke spesielt nervøs.

- Hvorfor ble du med i Glamity?

- Jeg tenkte at jeg ikke hadde noe å tape på å prøve, svarer hun, kort og konsist.

Første møtet med Glamity var på Tinder, og Henriette ble raskt spurt om hun ønsket å være med på fest. Hun takket ja, men da festen nærmet seg, kjente hun at hun var ekstremt nervøs.

- Jeg var så stressa, men kjæresten min ønsket at jeg skulle dra. Han sa at det er bra å komme ut av komfortsonen. Så fulgte han meg til festen, sier Henriette.

Aldri hatt dårlig samvittighet

Henriette har vært sammen med kjæresten i fire år, og beskriver ham som «mannen i sitt liv». Ansiktet hennes lyser opp når hun snakker om han – hun ser nærmest nyforelsket ut.

- Vi har det helt fantastisk! Men jeg har aldri kjent på følelsen av at jeg kun må ha sex med han, eller hatt dårlig samvittighet for at jeg ønsker å ha sex med flere, sier hun ærlig.

Henriette og kjæresten snakket om at de kunne tenke seg å krydre sexlivet litt, og tilfeldigvis endte de opp med å ha en trekant etter en bytur.

- Vi likte det godt begge to, og da fortsatte vi med det. Da jeg fikk forespørsel om å bli med på Glamity-fest, visste jeg ikke helt hvordan jeg skulle legge det frem for han, ettersom det var noe jeg måtte gjøre alene. Men han heiet på det – han ønsker at vi skal gjøre ting som gir glede i livet. Og dette er en glede i mitt liv.

Henriette forteller at det er tabu å ha sex med andre enn kjæresten, og at folk kan tro at hun og kjæresten har et dårlig forhold bare fordi de liker å ha sex med andre.

- Vi snakker åpent om alt – han dømmer meg ikke. Det er veldig deilig, jeg stusser nesten over at jeg kan være så heldig, sier hun, og tilføyer:

- Jeg føler at begge er innstilt på at det er oss to. Om vi gjør noe seksuelt med andre, ødelegger ikke det forholdet, så lenge vi er trygge på hverandre.

GLAM-JENTER: Sofie sammen med to av de andre Glamity-jentene. Foto: Privat
GLAM-JENTER: Sofie sammen med to av de andre Glamity-jentene. Foto: Privat Vis mer

Var litt sjalu i starten

- Har du noen gang kjent på sjalusi?

- Første gang vi hadde trekant tenkte jeg at det var litt rart å se på at han gjorde noe med en annen jente. Men jeg har klart å skille det emosjonelle, fine båndet vi to har, fra den type sex. Sex er ikke nødvendigvis kjærlighet. Sexen jeg har med han, er jo noe helt annet enn sexen jeg har på Glamity-fest. Med de jentene, er det bare gøy, sier Henriette.

- Kunne dere hatt et åpent forhold?

- Vi kunne sikkert det, men da kunne det ikke ha vært dating involvert, for det innebærer emosjonell kontakt. Jeg er ikke redd for noe, så lenge det ikke er følelser i bildet. Kjæresten min får lov til å møte andre om han spør, men det har ikke vært et tema ennå. Jeg tror han synes det er morsommere å gjøre ting sammen.

Stolt over å ha prøvd

Henriette forteller at nervøsiteten forsvant raskt da hun ankom festen.

- Alle var så hyggelige! Jeg synes det er gøy å komme ut av komfortsonen, få nye impulser, og bare prøve noe nytt som man ikke får noe annet sted. I etterkant var jeg stolt over å ha prøvd, og jeg ville gjøre det igjen.

Henriette har vært på én Glamity-fest tidligere, og en mindre samling. Hun forteller at det har gjort henne mer selvsikker på egen seksualitet.

- Det er et åpent miljø, hvor man kan utforske og snakke om alt – hva man tenner på, lyster og så videre. Før syntes jeg det var vanskelig å snakke om ønsker og lyster – nå har jeg fått en mer åpen og fri seksualitet, sier hun, og legger til:

- Jeg føler meg fin, og komfortabel. Å se andre, og bli sett på, fordi folk synes du er pen, det gir en spesiell følelse. Ved å ta med seg det videre, tror jeg at man blir mer selvsikker og trygg og andre situasjoner.

Henriette forteller at hun var mer usikker før, og at hun var mer opptatt av partnerens nytelse, enn sin egen. Noe mange jenter kan kjenne seg igjen i.

- Nå sier jeg hvordan jeg vil ha det, og setter mine behov like høyt. Om du selv føler deg sexy, og tør å si høyt hva du liker, tror jeg at andre ser på deg som mer sexy, sier hun bestemt.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer