Du leser nå KK pluss

Så mye av sex-grunnlaget legges utenfor soverommet

Hvis du ser partneren din, blir det mer sex.

LEGG SEX-GRUNNLAGET: - Det som skjer utenfor soverommet, har utrolig mye å si for det som skjer på soverommet, sier eksperten. FOTO: NTB Scanpix
LEGG SEX-GRUNNLAGET: - Det som skjer utenfor soverommet, har utrolig mye å si for det som skjer på soverommet, sier eksperten. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er lett å tenke at mangel på sexlyst i et forhold skyldes kroppslige problemer eller endringer, som at man ikke tenner på partneren, er for stresset i hverdagen eller ikke tar seg tid til å føle på lysten.

De færreste av oss reflekterer nok over hvor mye av grunnlaget for sexlivet som legges utenfor soverommet, ved å se partneren, være oppmuntrende i hverdagen og vise kjærlighet ellers. En kjæreste som føler seg sett, hørt og ønsket i flere arenaer i samlivet, vil også ha mer lyst på sex med partneren sin, ifølge forskning.no.

Du kan nå betale med

KK Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 50 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium format og lekker presentasjon

Abonner på KK Pluss nå

Pr. måned

199,-

automatisk fornyelse

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Her finner du KKs bruker- og abonnementsvilkår.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer