Samboerskap

Samboer-appen: Redningen eller slutten for forholdet?

For moro skyld utviklet Robin Havre (36) en app som viser hvem som gjør mest husarbeid. Responsen har vært ekstrem.

UENIGE: Robin Havre og Eva ble ikke enige om hvem som gjorde mest husarbeid. Robin lagde en app for å finne det ut, og nå har det tatt helt av. Foto: Privat
UENIGE: Robin Havre og Eva ble ikke enige om hvem som gjorde mest husarbeid. Robin lagde en app for å finne det ut, og nå har det tatt helt av. Foto: Privat Vis mer
Publisert

Da jeg fikk høre om en app som viser hvor mye man bidrar med i hjemmet, slik at man endelig kan bevise for partneren hvem som gjør mest, måtte jeg selvfølgelig teste. Heksa i meg syntes dette var en kjempegod idé! Mottakelsen fra samboer var jeg derimot mer usikker på.

Mens han lå i senga, klokken 20 på kvelden, slått ut av tredje corona-vaksine, sendte jeg en invitasjon til å bli medlem av «min husstand». Så plottet jeg inn alt jeg hadde gjort denne dagen.

«Hva er dette?» hørte jeg fra inne på soverommet. Overraskende nok lastet han den ned uten å kalle meg gæren, og plottet inn hva han hadde gjort denne dagen. Det virket som at han syntes den var litt artig.

Påfølgende helg gjorde han bemerkelsesverdig mer enn det jeg er vant til. Vi var på en hyttetur med venner, og han var god på å ta initiativ til å rydde og lage mat. Jeg skal innrømme at han bidro mer til fellesskapet enn meg (noe jeg utvilsomt mener at jeg er flinkest til, sånn generelt).

Er ikke dette et av de vanligste irritasjonsmomentene i et forhold? Diskusjonen om hvem som gjør mest?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer