Transseksuell

Sarah forelsket seg i en mann: - Nå er han kona mi

– Jeg trodde det skulle bli vanskelig da Taylor skiftet kjønn, men vi har aldri hatt det bedre.

TRANSSEKSUELL: Etter at Taylor endelig kunne leve som kvinne, har ekteskapet med Sarah blitt bedre enn noensinne. FOTO: Instagram/Privat
TRANSSEKSUELL: Etter at Taylor endelig kunne leve som kvinne, har ekteskapet med Sarah blitt bedre enn noensinne. FOTO: Instagram/Privat Vis mer
Publisert

Taylor VanMalsen (29) har levd mesteparten av livet som mann, selv om hun hele tiden har følt seg som kvinne. Nå lever hun sammen med Sarah. Det unge, forelskede paret er fra Michigan i USA, hvor Sarah hadde en veldig beskyttet oppvekst, og ikke engang visste at det fantes noe som het transseksuelle.

Men da Taylor og Sarah forelsket seg, bestemte Taylor tidlig i forholdet for å legge alle kortene på bordet. Hun ønsket ikke å ha noen hemmeligheter for kjæresten.

- Da Taylor fortalte meg at hun følte seg som en kvinne, sa jeg bare «takk for at du tør å være så ærlig», forteller Sarah.

– Og så bestemte vi oss bare for å ta det derfra. Men det var åpenbart at Taylor ikke var lykkelig som mann, og de depressive tankene kom stadig oftere.

Begynte i terapi

Sarah synes også det var vanskelig at kjæresten så åpenbart ikke var komfortabel i sin egen kropp.

- Jeg utviklet angst, forteller Sarah.

– Blant annet var jeg livredd for at jeg skulle komme hjem fra jobb å finne ut at Taylor hadde gjort noe alvorlig for å skade seg selv, så deprimert var hun på det tidspunktet.

Sarah innså at det mest sannsynlig bare var en ting som kunne få Taylor ut av depresjonen, og det var å la henne leve som kvinne.

Men det var ikke så lett for henne å akseptere den tanken uten videre. Hun gikk i terapi i åtte måneder og jobbet med angsten og det å venne seg til tanken på at hun nå skulle gå inn i et lesbisk forhold.

Mange spør om sexlivet

Da paret giftet seg hadde Sarah akseptert det som skulle skje. Og etter at datteren Valerie (2) ble født, startet Taylor på prosessen med å bli kvinne. Så langt har hun redusert øyebrynene, fjernet adamseplet, fylt på leppene og fått pupper. Dette har kostet henne 250.000 kroner.

- Det er mange som er nysgjerrige på sexlivet vårt, og særlig det om jeg også har byttet kjønn «der nede». Men så langt har jeg ikke kommet ennå, forteller Taylor ærlig.

Hun har også valgt å beholde døpenavnet sitt selv om hun nå lever som kvinne.

- Jeg hatet navnet mitt hele oppveksten, og ironisk nok ble jeg ertet fordi det var et jentenavn. Men nå liker jeg det veldig godt.

Den samme på innsiden

Nå vil Taylor gjerne vise andre transpersoner at det er fullt mulig å leve lykkelig i det samme ekteskapet eller forholdet, selv om man bytter kjønn.

- Vi ser kanskje litt annerledes ut på utsiden, men vi er jo akkurat den samme personen på innsiden, bare mye lykkeligere, avslutter Taylor.

Saken ble først publisert på allas.se

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer