Transseksuell

Sarah forelsket seg i en mann: - Nå er han kona mi

– Jeg trodde det skulle bli vanskelig da Taylor skiftet kjønn, men vi har aldri hatt det bedre.

TRANSSEKSUELL: Etter at Taylor endelig kunne leve som kvinne, har ekteskapet med Sarah blitt bedre enn noensinne. FOTO: Instagram/Privat
TRANSSEKSUELL: Etter at Taylor endelig kunne leve som kvinne, har ekteskapet med Sarah blitt bedre enn noensinne. FOTO: Instagram/Privat Vis mer
Publisert

Taylor VanMalsen (29) har levd mesteparten av livet som mann, selv om hun hele tiden har følt seg som kvinne. Nå lever hun sammen med Sarah. Det unge, forelskede paret er fra Michigan i USA, hvor Sarah hadde en veldig beskyttet oppvekst, og ikke engang visste at det fantes noe som het transseksuelle.

Men da Taylor og Sarah forelsket seg, bestemte Taylor tidlig i forholdet for å legge alle kortene på bordet. Hun ønsket ikke å ha noen hemmeligheter for kjæresten.

- Da Taylor fortalte meg at hun følte seg som en kvinne, sa jeg bare «takk for at du tør å være så ærlig», forteller Sarah.

– Og så bestemte vi oss bare for å ta det derfra. Men det var åpenbart at Taylor ikke var lykkelig som mann, og de depressive tankene kom stadig oftere.

Begynte i terapi

Sarah synes også det var vanskelig at kjæresten så åpenbart ikke var komfortabel i sin egen kropp.

- Jeg utviklet angst, forteller Sarah.

– Blant annet var jeg livredd for at jeg skulle komme hjem fra jobb å finne ut at Taylor hadde gjort noe alvorlig for å skade seg selv, så deprimert var hun på det tidspunktet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer