Tantra

- Sex var noe jeg som regel gjorde for hans skyld. Det var kort, krampaktig og veldig forutsigbar

Startskuddet på endringen ble et foredrag av Alex Vartman om hans tantraskole, The New Tantra.

LEVERPOSTEI-SEX: Kjedelig og rutinemessig, som leverpostei uten agurk og rødbeter - slik beskriver Ulla og Brian sitt tidligere sexliv. Dette var selvsagt før de meldte seg på et kurs i tantra-sex... Foto: Runolfur Gudbjørnsson /All Over Press Denmark
LEVERPOSTEI-SEX: Kjedelig og rutinemessig, som leverpostei uten agurk og rødbeter - slik beskriver Ulla og Brian sitt tidligere sexliv. Dette var selvsagt før de meldte seg på et kurs i tantra-sex... Foto: Runolfur Gudbjørnsson /All Over Press Denmark Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Det var ingen gnist. Ingenting som tente meg. Verken seksuelt eller på noen annen måte i livet. Jeg var der bare – som en tilskuer til mitt eget liv.

Det sier Ulla (42), som sammen med Brian har sagt ja til å fortelle om hvordan ekteskapet deres endret seg etter at de oppdaget tantra.

Reisen begynte i 2010, da barna deres var tre og syv år gamle. Ulla og Brian var begge nyetablerte selvstendig næringsdrivende.

– Vi sto begge på, seks til sju dager i uka. Når jeg kom hjem, var jeg stuptrett. Vi taklet presset som to gode venner, hjalp hverandre med å oppdra barna, og sørget for at det var mat i kjøleskapet, husker Brian (49).

Ulla og Brian kysset og sov arm i arm, men når det kom til det seksuelle, var det ikke mye action.

– Lysten forsvant. Sex var noe jeg som regel gjorde for hans skyld. Det var kort, krampaktig og veldig forutsigbart, husker Ulla.

– Og kjedelig. Det var leverpostei, skyter Brian inn.

– Ja, uten agurk og rødbeter.

Det var et problem for begge, og de prøvde forskjellige løsninger. Men ingenting hjalp, og sexen ble sjeldnere og sjeldnere.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer