Samliv:

Sexolog: - Ja, du kan få orgasme i rumpa

Men ikke sånn ut av det blå, for ifølge sexologen er det ikke mye følsomhet inne i tarmen vår. Her er hennes beste tips.

DELTE MENINGER: Ifølge sexologen er det ofte mannen som ønsker seg analsex, mens mange kvinner bare går med på det. Foto: NTB
DELTE MENINGER: Ifølge sexologen er det ofte mannen som ønsker seg analsex, mens mange kvinner bare går med på det. Foto: NTB Vis mer
Publisert

Det er ikke lenger slik at flinke piker ikke ber om sex. Vi lever i et samfunn hvor den frigjorte seksualiteten dyrkes. Man kan leve flere sammen i romantiske forhold, noen er panseksuelle og andre er mest fornøyd med det tradisjonelle parforholdet. Det er ingenting som er feil så lenge det er gjensidig samtykke- og lykke.

De siste 20 årene har dessuten også porno gått fra å være noe som sto gjemt øverst i bladhylla på den lokale hjørnekiosken til å bli allemannseie gjennom smarttelefonen. Med det har vi også blitt introdusert for mange nye seksuelle aktiviteter. Og selv om at ikke analsex akkurat er noe nytt fenomen, er det uten tvil blitt noe som flere og flere syns er blitt stuerent.

Det underbygger også mangeårig sexolog, Siv Gamnes. Men selv om det er blitt mer vanlig, forteller hun at mange av hennes kvinnelige klienter ikke har lyst å ha analsex.

– Det de fleste sier er at de ikke ønsker anal penetrasjon, men så går de kanskje med på det likevel fordi partner gjerne vil gjøre det.

– Hvorfor tror du det det er mange kvinner som ikke liker det?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer