Oralsex:

Sexologene svarer: Alt du bør vite om oralsex

Er du redd for at du lukter og smaker rart? Bør du dusje først? Er du redd for å «be om» at han går ned på deg? Sexologene svarer på spørsmålene mange har om oralsex.

ORALSEX: Oralsex kan være en deilig del av sexen, men mange kvinner opplever at de ikke greier å slappe av underveis. Her får du sexologenes råd! FOTO: NTB
ORALSEX: Oralsex kan være en deilig del av sexen, men mange kvinner opplever at de ikke greier å slappe av underveis. Her får du sexologenes råd! FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Blir du egentlig bare stressa når typen går ned på deg? Kanskje spinner tankene: «Lukter det vondt? Smaker det vondt?».

Kanskje disse tankene hindrer nytelsen - eller til og med stopper deg fra å i det hele tatt motta oralsex? I så fall er du absolutt ikke alene!

- Oralsex er noe mange kvinner opplever som langt mer intimt enn vaginalsex, sier spesialist i sexologisk rådgivning og driver av lommesexologen.no, Marina Manuela de Paoli, til KK.

Hun fortsetter:

- Usikkerhet rundt lukt fra kjønnet er nok en forklarende faktor til dette. Hvis man ikke føler seg ren nedentil, eller faktisk er uren, kan det påvirke dynamikken rundt seksualakten.

Det er jo veldig intimt å ha noens ansikt «der nede». Ikke alle kvinner liker å motta oralsex, og det er selvfølgelig ikke noe i veien med det. Men hvis du egentlig ønsker at han går ned på deg, men blir forstyrret av egne bekymringer, får du alt du trenger å vite i denne artikkelen!

Vi har stilt to sexologer spørsmålene mange kvinner har om oralsex.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer