Sex

Sexologenes tips til gutta: - Kvinner vil gjerne berøres på hele kroppen først

Å være hardhendt eller gå rett på penetrering, er sjelden trikset.

FORSPILL: Kvinner skal helst tigge om det før de får noe som helst inn i skjeden, mener sexolog.  Foto: © Zoonar/Andrey Guryan
FORSPILL: Kvinner skal helst tigge om det før de får noe som helst inn i skjeden, mener sexolog. Foto: © Zoonar/Andrey Guryan Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Enten du er i et parforhold eller er singel, så har vi vel alle opplevd det. Gutter som går alt for fort frem, og gjerne alt for hardhendt. Forspill er en utrolig viktig del av sex, og kan gjøre det hele svært mye bedre, særlig for oss kvinner. Katrine Berling jobber som sexolog, parterapeut og orgasmeekspert. Hun forteller at det å gå for fort frem er noe av det verste en mann kan gjøre.

- Menn som har lært at man skal kysse litt, ta en hånd under blusen for så å gå rett ned i trusen, har lært feil. Sorry, men det er så lite sexy!

Istedet råder hun til å ta seg god tid på resten av kroppen før man går til verks nedentil. 

- Den største erogene sonen på kroppen er huden, kvinner har sanser over hele kroppen. Som kvinne vil man gjerne elskes som en helhet ikke på kun noen områder, sier hun. 

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer