Sex

Sexologenes tips til gutta: - Kvinner vil gjerne berøres på hele kroppen først

Å være hardhendt eller gå rett på penetrering, er sjelden trikset.

FORSPILL: Kvinner skal helst tigge om det før de får noe som helst inn i skjeden, mener sexolog.  Foto: © Zoonar/Andrey Guryan
FORSPILL: Kvinner skal helst tigge om det før de får noe som helst inn i skjeden, mener sexolog. Foto: © Zoonar/Andrey Guryan Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Enten du er i et parforhold eller er singel, så har vi vel alle opplevd det. Gutter som går alt for fort frem, og gjerne alt for hardhendt. Forspill er en utrolig viktig del av sex, og kan gjøre det hele svært mye bedre, særlig for oss kvinner. Katrine Berling jobber som sexolog, parterapeut og orgasmeekspert. Hun forteller at det å gå for fort frem er noe av det verste en mann kan gjøre.

- Menn som har lært at man skal kysse litt, ta en hånd under blusen for så å gå rett ned i trusen, har lært feil. Sorry, men det er så lite sexy!

Istedet råder hun til å ta seg god tid på resten av kroppen før man går til verks nedentil. 

- Den største erogene sonen på kroppen er huden, kvinner har sanser over hele kroppen. Som kvinne vil man gjerne elskes som en helhet ikke på kun noen områder, sier hun. 

LES OGSÅ: Derfor er forspill viktig

Hardhendt fingring er sjeldent bra

Mange kvinner sliter med å få orgasme, og noen får det kun på egenhånd. Dette er noe de fleste gutter er klar over, og dermed prøver mange iherdig å få det til.  Og det står ikke alltid på innsatsen...En del menn tror ofte at det er hardhendt fingring «på innsiden» som skal til. De har jo hørt at det er der g-punktet er! 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer