Sexstillinger

Sexstillingene alle jenter bør prøve

- «Inn- og ut-sex» holder ikke for jenter, sier eksperten.

SEXSTILLINGER: Mange kvinner sliter med å få orgasme under samleie.  Foto: Shutterstock / KIRAYONAK YULIYA
SEXSTILLINGER: Mange kvinner sliter med å få orgasme under samleie. Foto: Shutterstock / KIRAYONAK YULIYA Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Føles det som om du og partneren din prøvd alle slags akrobatiske sexstillinger uten at du har fått orgasme? Før dere kaster inn håndkleet, gjør dere lurt i å prøve disse fem stillingene som gir mye klitorisstimulering. For det er jo ingen hemmelighet at vi kvinner trenger nettopp dette for å oppnå orgasme. 

- Man kan ikke få gjentatt det mange nok ganger at 75 prosent av alle kvinner trenger stimulering av klitoris for å oppnå orgasme under samleie - det betyr at «inn- og ut-sex» ikke holder, har Maria K. Ebbestad, som er nettredaktør og presseansvarlig hos Kondomeriet, tidligere fortalt. 

- Derfor er det viktig å velge en stilling der klitoris kan stimuleres av en av dere eller en vibrator.

Hun mener også at bruk av glidemiddel øker også sjansen for å oppnå orgasme.

- Glidemiddel er ment som et supplement til kvinnenes naturlige fuktighet. Det at man blir våt henger ikke nødvendigvis sammen med om man er kåt eller ikke, her har nemlig menssyklus, stress og alder en brikke med i spillet. 

Nedenfor finner dem fem stillinger alle jenter som sliter med å få orgasme bør prøve: 

LES OGSÅ: Kvier du deg for å være øverst? 

1. Misjonæren med en vri

Mange kvinner har misjonærstillingen som en favoritt. For enda bedre stimulering i denne stillingen, kan det følgende prøves: Hekt knærne over partnerens skuldre. Denne vinkelen gir mer press på klitoris, og øker sjansene for å få orgasme. Hvis baken og bekkenet også løftes opp øker friksjonen.

Ønsker dere mer friksjon med misjonærstillingen, kan du legge bena flatt ned og tett sammen, slik at de kommer mellom hans. Ved ønske om dypere penetrering, kan du spre bena og trekke opp knærne.

2. Kvinnen på topp

Det er gunstig for kvinner å sitte på toppen av mannen fordi det da er hun som har kontrollen på farten, vinkelen og bevegelsene. I tillegg liker mange menn å ha kvinnen øverst fordi de da kan lene seg tilbake og betrakte henne.

Når dere begge har hendene frie, åpner det seg i tillegg nye muligheter. En enda sprekere variant av denne stillingen er at du støtter deg på bena, og bruker også bena til å bevege deg opp og ned. Da får du bedre kontroll, og han kan trenge enda dypere inn i deg, noe som gir enda sterkere stimuli av både tuppen av penis og ved roten. Samtidig som begge kan stimulere klitoris med fingre eller vibrator.

LES OGSÅ: De 10 vanligste sexskadene

3. The G-force

Denne stillingen er perfekt for skikkelig g-punktstimuli. Han står oppreist på kne i senga, mens du ligger på øvre delen av ryggen med rumpa i været, mot penis. La han holde bena dine for kontroll så du ikke tipper over for hvert støt. Dette er den ultimate stillingen for dyp og intens penetrering. Samtidig som dere kan bruke fingre eller vibrator for å stimulere klitoris.

4. Gjensidig syn av enden

Han ligger på rygg og hun sitter oppå ham med ansiktet vendt bort. Hun fører han inn i seg. Han bøyer knærne og klemmer henne fast mellom lårene sine. Hun lener seg fremover og støtter hendene mot gulvet. I denne stillingen kan dere begge se hverandres kjønn, og når hun beveger seg opp og ned.

Hun kan også sitte med rett rygg og holde fast rundt knærne hans. Han kan kjærtegne rumpa hennes og kile henne nedover ryggen når hun nærmer seg orgasme.

5. Frekk gulvøvelse

Dette krever at dere begge står på gulvet, med han bak deg. Når han har penetrert lener du deg fremover med håndflatene på gulvet! Dette gir en unik stilling med rumpa i været som lett stimulerer klitoris fra innsiden, og øker sjansen for å stryke borti G-punktet.

Hvis du ikke klarer å rekke helt ned til gulvet, juks med for eksempel en stol eller lignende.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer