Sexting

- «Sexting» er en pirrende måte å holde spenningen i et forhold på

Og du bør ikke være redd for å ta i litt. Ifølge eksperten synes de fleste det er kult med en som er litt frekkere enn dem selv.

SEXTING: Du bør ikke være redd for å kjøre på med noen frekke sms.  Foto: NTB Scanpix
SEXTING: Du bør ikke være redd for å kjøre på med noen frekke sms. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
EKSPERTEN: Maria Ebbestad, presseansvarlig i Kondomeriet.
EKSPERTEN: Maria Ebbestad, presseansvarlig i Kondomeriet. Vis mer

Sexting, eller det å sende hverandre sexy sms, kan være en fin måte å sprite opp sexlivet på, men kanskje er det litt vanskelig å vite helt hvordan man begynner? Den aller første meldingen føles kanskje litt klein – spesielt om man ikke har sendt noe i den retningen før, men for mange er det jo litt lettere å uttrykke seg skriftlig, så mobiltelefonen kan også være et godt hjelpemiddel om du har hemmelige fantasier du ikke helt har turt å foreslå for partneren ennå. 

- Sexting, eller å sende hverandre seksuelle meldinger er en pirrende måte å holde spenningen i et forhold på. Sexting kan gjøres i alle former og varianter, man kan sende bilder av seg selv, fortelle hva du ønsker skal skje når partner kommer hjem, eller rett og slett mimre om den hete kvelden dere hadde i går! I en hektisk hverdag med ulike timeplaner er det en flott måte å holde spenningen gjennom hele dagen- dere kan sende og svare når dere har tid. Det være i lunsjen eller på toget på vei hjem, sier Maria Ebbestad, presseansvarlig i Kondomeriet. 

Hun minner imidlertid på at før dere starter «sextingen» bør du være sikker på at du stoler fullt og helt på partneren din, og at du føler deg sikker på at innholdet i meldingene blir mellom dere.

LES OGSÅ: Kjendispsykolog om hevnporno: En kjempestusselig, veik og uverdig handling

Fortell hva du tenker på, eller minn ham på det dere gjorde i går

Sexy meldinger kan altså være så mangt. Det kan være lurt å starte litt i det små, spesielt hvis du er usikker på hva partneren din liker av skitne ord og grafiske beskrivelser. 

- Start forsiktig. Skriv hva du tenker på, eller send en liten påminnelse om noe deilig dere har gjort i sammen, og si at du gleder deg til neste gang, foreslår sexinspirator Cecilie Kjensli, som driver de erotiske nettbutikken C-punktet og har skrevet boken  «Sex fra Ah til Åh …» .

- Unngå de mest vulgære ordene til å begynne med. Noen digger ord som «pikk» og «fitte», mens andre synes det blir for vulgært og ekkelt av en eller annen grunn. Se hva responsn blir, og fortsett videre derifra. Det er ingen grunn til å være feig, eller feige ut. Alle synes jo det er kult med en som er litt frekkere enn en selv, fortsetter hun. 

Kjensli mener sexy meldinger, bilder eller snaps kan være en fin måte å holde temperaturen i forholdet oppe på. Mange synes også det kan være lettere å starte med meldinger enn å lufte fantasier og «prate skittent» når dere allerede er på soverommet. 

EKSPERTEN: Sexinspirator Cecilie Kjensli.
EKSPERTEN: Sexinspirator Cecilie Kjensli. Vis mer

- Det er jo deilig å vite at den andre tenker heite tanker om deg og hva dere kan finne på når dere møtes neste gang. Det er jo også digg å bli minnet om hva dere gjør eller har gjort som er deilig, og ikke minst hva dere kan finne på i sammen i framtiden, sier hun. 

LES OGSÅ: Slik kommer dere ut av sextørken

Skriv en erotisk novelle sammen

«Sextingen» kan skje i form av både bilder og tekst, det kan være forslag på noe dere kan prøve sammen når dere ser hverandre igjen, historier, komplimenter eller det kan være enkle påminnelser om sist dere var sammen.

Én variant er å skrive en erotisk novelle sammen. 

- Her kan dere skrive om dere selv, eller fiktive personer. En begynner fortellingen, og avslutter gjerne ved et høydepunkt, og sender over til den andre. Han eller henne skal da fortsette fortellingen, men sin egen vri på historien og sende tilbake. Slik kan dere fortsette fram til historien når sitt klimaks, eller dere begge kommer hjem, foreslår Ebbestad. 

FANTASIER: Både Kjensli og Ebbestad mener seksuelle tekstmeldinger kan være et godt utgangspunkt for å lufte seksuelle fantasier om du synes det er litt vanskelig å ta dem opp hjemme.  Foto: Scanpix
FANTASIER: Både Kjensli og Ebbestad mener seksuelle tekstmeldinger kan være et godt utgangspunkt for å lufte seksuelle fantasier om du synes det er litt vanskelig å ta dem opp hjemme. Foto: Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Når den ene liker røff sex

En fin måte å foreslå fantasier du vil teste ut

Også hun foreslår å bruke mobilen hvis du har fantasier du ikke helt har turt å foreslå ennå. 

- Hvis man har en fantasi man lenge har tenkt på å foreslå til partner er en slik historie en flott utgangspunkt, sier Ebbestad.

- Her kan du på en harmløs måte hive fantasier inn i historien for å se hvordan partner reagerer, uten at det nødvendigvis betyr at du ønsker å teste det ut i virkeligheten. Start en sms hvor du begynner handlingen, og la partner skrive videre og bestemme retning. Slik kaster dere ballen frem og tilbake og dere kan begge bidra til å gjøre historien komplett! Er det en fantasi du har ønsket å teste ut kan du begynne med denne i fortellingen, og se om partner plukker opp tråden i svaret. Bytter partner raskt retning kan det være et godt tegn på at dette kanskje er noe man bør vente med å foreslå. Fortsetter partner i samme spor er det en god indikasjon på at dette er en fantasi du kan ta opp, fortsetter hun. 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer