Sexting

- «Sexting» er en pirrende måte å holde spenningen i et forhold på

Og du bør ikke være redd for å ta i litt. Ifølge eksperten synes de fleste det er kult med en som er litt frekkere enn dem selv.

SEXTING: Du bør ikke være redd for å kjøre på med noen frekke sms.  Foto: NTB Scanpix
SEXTING: Du bør ikke være redd for å kjøre på med noen frekke sms. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Sexting, eller det å sende hverandre sexy sms, kan være en fin måte å sprite opp sexlivet på, men kanskje er det litt vanskelig å vite helt hvordan man begynner? Den aller første meldingen føles kanskje litt klein – spesielt om man ikke har sendt noe i den retningen før, men for mange er det jo litt lettere å uttrykke seg skriftlig, så mobiltelefonen kan også være et godt hjelpemiddel om du har hemmelige fantasier du ikke helt har turt å foreslå for partneren ennå. 

- Sexting, eller å sende hverandre seksuelle meldinger er en pirrende måte å holde spenningen i et forhold på. Sexting kan gjøres i alle former og varianter, man kan sende bilder av seg selv, fortelle hva du ønsker skal skje når partner kommer hjem, eller rett og slett mimre om den hete kvelden dere hadde i går! I en hektisk hverdag med ulike timeplaner er det en flott måte å holde spenningen gjennom hele dagen- dere kan sende og svare når dere har tid. Det være i lunsjen eller på toget på vei hjem, sier Maria Ebbestad, presseansvarlig i Kondomeriet. 

Hun minner imidlertid på at før dere starter «sextingen» bør du være sikker på at du stoler fullt og helt på partneren din, og at du føler deg sikker på at innholdet i meldingene blir mellom dere.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer