SEXDUKKER: Visste du at det å lage en sexdukke er en riktig så tidkrevende prosess?  Foto: Reuters
SEXDUKKER: Visste du at det å lage en sexdukke er en riktig så tidkrevende prosess? Foto: Reuters Vis mer

Sexdukker

Slik blir sexdukker laget

Ser litt ut som scener fra en skrekkfilm.

Publisert

Sexleketøyene på markedet blir bare mer og mer avanserte, og det som for noen år siden var en enkel vibrator til 1000 kroner, er nå en sexdukke til nærmere 50.000!  For ja, i dag blar vi gladelig opp titusener for en «kjæreste» i plast (eller en robot - les mer om det lenger nede i saken!) 

En som har «falt for plast» er Murray fra Queensland i Australia. Etter sin tredje skilsmisse har han funnet kjærligheten med Noni, en blond plastdukke på størrelse med en ekte kvinne. Til det britiske nyhetsnettstedet Daily Mail (hvor du også kan se video av Murray og Noni) har Murray fortalt at det tok han over et år å lære hvordan han skulle ha sex med henne.

- Når jeg først mestret det var det som om døren til en annen verden åpnet seg – jeg har aldri hatt så bra sex med en ekte kvinne, som den jeg har med Noni. En dag vil hun ha BDSM-sex (fellesbetegnelsen for bondage og disiplin, dominans og underkastelse, sadisme og masochisme - du kan lese mer om dette her!), mens en annen dag vil hun bare ligge på sengen og kose. Det er perfekt, sier han i intervjuet. 

LES OGSÅ: Har du blitt vibrator-avhengig?

Sexdukkene er ikke særlig fine i starten 

Ok, så det hele virker nok ganske snålt for de fleste av oss, men har du noen gang lurt på hvordan disse sexdukkene blir til? Det har videoproduksjonsselskapet Super Deluxe funnet svaret på. De har tatt med seg kamera inn på en av fabrikkene som produserer dukkene til gled for oss nysgjerrige sjeler. Og helt ærlig, prosessen er ikke særlig sexy - faktisk kan videoen minne litt om en skrekkfilm! Vi får se rumper og lår som blir smurt inn i en vox-lignende masse, ansikter som mangler øyne og kvinnekropper som henger i kroker fra taket. Grøss og gru! Dukkene blir heldigvis riktig så fine mot slutten når de er satt sammen og har fått litt sminke og styling!

Se hvordan dukkene blir til i videoen nedenfor: 

LES OGSÅ: Skal du kjøpe ditt første sexleketøy?

Kan bli vanlig å ha sex med roboter i 2025 

Og som om ikke det å ha sex med en dukke var nok, kan mye tyde på at det blir vanlig å ha sex med roboter i løpet av de nærmeste årene. I alle fall hvis vi skal tro Dr. Ian Pearson, som er fremtidsforsker og har skrevet rapporten «The future of sex report: The rise of the robosexuals». (Du kan lese hele rapporten her). 

«Det vil være helt vanlig å ha sex med roboter innen 2025» har han uttalt til nyhetsnettstedet The Sun, som også har snakket med Neal Slateford, som er medeier av Storbritannias største sexleketøybutikk på nett, Lovehoney. Han har i likhet med Peason stor tro på at det vil være normalt ha å sex med roboter i løpet av noen år. 

- De robotene som er på markedet i dag er altfor dyre for folk flest, de ligger på rundt 75.000 kroner. Men teknologien er under stadig utvikling, noe som betyr at prisene vil synke betraktelig. I løpet av tre år ser vi for oss at folk vil kunne ha råd til å kjøpe sine egne robotsexdukker, har han uttalt. 

Men hvordan vil egentlig slike robotsexdukker slå an her til lands? Det kan du lese mer om i denne saken! 

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer