Slik får du kjæresten til å bli mer romantisk

Alt håp er ikke ute.

FØLER DEG VERDSATT: En bukett med blomster, en kaffekopp eller et uventet kyss kan gjøre at du føler deg verdsatt og ønsket. FOTO: NTB Scanpix
FØLER DEG VERDSATT: En bukett med blomster, en kaffekopp eller et uventet kyss kan gjøre at du føler deg verdsatt og ønsket. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I romantiske filmer og tv-serier overøses ofte hovedpersonen med romantiske gester fra kjæresten sin, gjerne etter en del forviklinger og misforståelser. En bukett røde roser på døren, en romantisk lapp på kjøkkenbenken om morgenen eller en kopp nytraktet kaffe i det de kommer ut av dusjen. De fleste skulle nok ønske at kjæresten var mer romantisk, og det er lett å miste motet hvis du sammenligner kjæresten din med de romantiske heltene i filmer og bøker.

For når var egentlig sist gang du fikk en romantisk overraskelse av kjæresten din? Pleier han eller hun å glemme valentinsdagen, er mest opptatt av å lage frokost til seg selv og kjøper bursdagsgaver som er praktiske i stedet for romantiske? Heldigvis mener ekspertene at det er mulig å få kjæresten til å bli mer romantisk, uten å mase! (Som jo ikke er særlig romantisk i det hele tatt).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer