Sexleketøy:

Slik introduserer du sexleketøy for partneren din

Hvordan tar du det opp på best mulig måte? Og hva gjør du hvis partneren føler seg «truet» av forslaget? Her får du sexologenes beste tips!

PRØV SEXLEKETØY SAMMEN: - Dersom man har mistet gnisten i forholdet og rett og slett ikke har sex så ofte som før, kan det å introdusere et sexleketøy være en god vei for å finne tilbake til forelskelsen og spenningen i hverdagen. FOTO: NTB
PRØV SEXLEKETØY SAMMEN: - Dersom man har mistet gnisten i forholdet og rett og slett ikke har sex så ofte som før, kan det å introdusere et sexleketøy være en god vei for å finne tilbake til forelskelsen og spenningen i hverdagen. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Har du lekt med tanken om å bruke sexleketøy sammen med partneren din? Ifølge ekspertene KK har pratet med, kan bruk av slike «hjelpemidler» piffe opp både sexlivet og samlivet.

Undersøkelser viser nemlig at par som bruker sexleketøy, ofte har et bedre og mer aktivt sexliv enn par som ikke bruker leketøy:

– Et leketøy i seg selv holder ikke rundt deg og gir nærhet, men det kan absolutt bidra til at man kan gi hverandre nærhet og trygghet, som på mange måter er et lim i forholdet, sier sexolog og pressesjef for Nytelse.no, Maria K. Ebbestad til KK.

Hun fortsetter:

- For dersom man har mistet gnisten i forholdet og rett og slett ikke har sex så ofte som før, kan det å introdusere et sexleketøy være en god vei for å finne tilbake til forelskelsen og spenningen i hverdagen.

Kanskje har du en vibrator du gjerne vil bruke sammen med kjæresten, enten som en del av forspillet eller under selve akten - men så er du litt usikker på hvordan du skal ta det opp?

Selv om sex er noe av det mest naturlige i verden, er det mange som synes det er vanskelig å snakke om det - selv med egen partner. Derfor har vi fått ekspertenes beste tips til hvordan du kan ta «sexleketøy-praten» på best mulig måte.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer