Dating:

Slik kan du date på budsjett

Er budsjettet ditt litt stramt etter julens mange utgifter? Det betyr ikke at du må nedprioritere kosen med daten din.

DATING: Det å gå på date trenger ikke å koste skjorta. Her får du 10 tips til hva dere kan gjøre på date. FOTO: NTB Scanpix
DATING: Det å gå på date trenger ikke å koste skjorta. Her får du 10 tips til hva dere kan gjøre på date. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Å date trenger ikke koste skjorta. Det handler jo tross alt om å tilbringe tid sammen, bli bedre kjent og ha det gøy! I en hektisk hverdag er det likevel ikke lett å tenke kreativt, og spesielt ikke hvis lommeboken er flat. Kanskje blir vi litt ekstra late på å gjøre spennende ting nå som det er vinter også?

Her er våre tips til hvordan du kan snike inn litt romanse for en slikk og ingenting!

LES OGSÅ: Hvorfor har menn vanskeligheter for å snakke om følelser?

1. Gå på brukt-shopping

Det er en annerledes type shopping, og dersom dere gjør noen store funn så koster det som regel ikke skjorta. Det er mye morsomt å se i bruktbutikker også, noe som minsker sjansen for kleine stillheter.

2. Sjekk ut et museum

En tur på museum gir som regel mye for pengene, men mange museer har også en gratis dag i uken. På første date, hvor begge kanskje er interesserte i kunst og kultur, åpner dette for mange samtalemuligheter!

3. Hjemmespa

Flykt fra hverdagen sammen, og unn dere litt ekte kvalitetstid. Man trenger ikke fancy oljer og profesjonelle massører for å oppleve velvære! Tenn telys, sett på rolig musikk og plei hverandre. Du kan lage egne skrubber med olivenolje, havsalt, sitronskall og knuste urter. Pssst, her er oppskriften på 3 hjemmelagde leppeskrubber som gjør leppene dine kysseklare!

LES OGSÅ: 14 sitater om kjærlighet vi bare elsker!

4. Dra på teltur
En romantisk get-away er ikke enstydig med flyreise og femstjerners hotell! Ta med teltet til et rolig sted ute i skogen, nyt stillheten og den rene luften – og hverandre. Det er heller ingen unnskyldning at det er vinter, det gjør bare opplevelsen enda mer eksotisk og intim.

5. Gå tur eller tren sammen

Aktivitet løfter humøret og får deg til å føle deg bra, i tillegg til at det er lettere å bli kjent når man gjør noe sammen. Det er alltid positivt å utnytte felles interesser, enten det er en ny flamme eller mannen i ditt liv.

6. Stå på skøyter

Det lages mange skøytebaner rundt om i landet vårt om vinteren, og det er også rimelig nok å leie skøyter. Dere trenger altså ikke reise til New York for å oppleve typisk vinterromantikk!

LES OGSÅ: Eva (34) fikk seg et sjokk da hun ble singel og gikk på nett for å møte en ny kjæreste: - Jeg mistet troen på ekte kjærlighet

7. Dra på quiz-kveld

Slå hodene sammen! Finn ut hva dere har kunnskap om, og le av alt dere absolutt ikke kan. Mange barer arrangerer quizkvelder opptil flere ganger i uken, noe som er et godt alternativ for en veldig hyggelig og avslappet date.

8. Kom dere opp i høyden

Enten du velger en takterrasse, en fjelltopp eller et utsiktspunkt, er et sted med flott utsikt et godt (og super-romantisk) utgangspunkt for samtale. Det er en grunn til at William tok med Noora opp til Ekeberg på deres første date i SKAM! Pssst, 40-åringer digger og er hekta på Skam - teit eller greit?

9. Gjør noe helt nytt

Kom frem til noe ingen av dere har gjort før, og skap nye minner sammen! Har dere alltid snakket om å ta et dansekurs sammen? Eller lære dere et nytt språk i fellesskap? Eller kanskje det er på tide å prøve ut den baren dere alltid har syntes ser så hyggelig ut? GJØR DET!

10. Lag noe godt sammen

Å dra på date innebærer ikke nødvendigvis å bevege seg ut av huset. Lag en god middag sammen, eller bak noe digg! Når man lager noe sammen smaker det jo ekstra digg – eventuelt kan man le godt av det om det skulle vise seg å bli motsatt…

LES OGSÅ: ​7 matvarer som kan booste sexlysten din

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer